Er zijn 8 (1 tot 8 getoond) vacatures gevonden

Delfgauw
GWW
14-09-2023

CE chauffeur

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als CE chauffeur? Kom dan ons team versterken en zorg samen met ons voor een veilige en tijdige levering van goederen. Solliciteer nu en stap aan boord!

Bekijk deze vacature
Delfgauw
Commercieel
11-09-2023

Accountmanager

Het team van Regiodienst is dagelijks bezig om hét nummer één recruitmentbureau in de Nederlandse technische branche te worden! Wij zorgen ervoor dat onze bestaande en nieuwe opdrachtgevers opnieuw voor ons blijven kiezen. Ter versterking van ons team in Delfgauw zijn we per direct op zoek naar dé Accountmanager die deze uitdaging ziet, onmisbaar wordt en waarmee wij samen die nummer 1 positie gaan bereiken.

Bekijk deze vacature
Delfgauw
Commercieel
11-09-2023

Consultant

Het team van Regiodienst is dagelijks bezig om hét nummer één recruitmentbureau in de Nederlandse technische branche te worden! Wij zorgen ervoor dat onze bestaande en nieuwe opdrachtgevers opnieuw voor ons blijven kiezen. Ter versterking van ons team in Delfgauw zijn we per direct op zoek naar dé Consultant die deze uitdaging ziet, onmisbaar wordt en waarmee wij samen die nummer 1 positie gaan bereiken.

Bekijk deze vacature
Delfgauw
Commercieel
08-08-2023

Commercieel Recruiter

Het team van Regiodienst is dagelijks bezig om hét nummer één recruitmentbureau in de Nederlandse technische branche te worden! Wij zorgen ervoor dat onze bestaande en nieuwe opdrachtgevers opnieuw voor ons blijven kiezen. Ter versterking van ons team in Delfgauw zijn we per direct op zoek naar dé Commercieel Recruiter die deze uitdaging ziet en waarmee wij samen de nummer 1 positie gaan bereiken.

Bekijk deze vacature
Delfgauw
Automotive
15-03-2023

Autoschade technicus

Ben jij een ervaren auto technicus die graag afwisselend werkt? Dan zoeken wij naar jou! Lees deze vacature gerust verder.

Bekijk deze vacature
Delfgauw
Automotive
15-03-2023

Service Adviseur

Weet jij als geen ander wat klantvriendelijkheid is? Ligt jouw interesse binnen de auto's en hou je van een afwisselende baan? Lees dan snel verder!

Bekijk deze vacature
Delfgauw
Automotive
15-03-2023

Automonteur

Ben jij een ervaren automonteur die graag afwisselend werkt? Dan zoeken wij naar jou! Lees deze vacature gerust verder.

Bekijk deze vacature
Delfgauw
Commercieel
14-06-2022

Stagiair(e) Communicatie

Het team van Regiodienst is dagelijks bezig met nummer 1 recruitmentbureau in de Nederlandse technische branche te worden! Wij werken in Delfgauw met zes enthousiaste en gedreven medewerkers. Ter versterking van ons team zijn we per direct op zoek naar dé Communicatie Stagiair(e) die de uitdaging ziet om veel te leren, ervoor zorgt dat we als team bergen kunnen verzetten en onmisbaar wordt!

Bekijk deze vacature

Maak je eigen cv

Je eigen CV binnen 5 min. Vul de velden in en ontvang je gratis cv.

Direct CV maken

Wij zoeken voor jou!

Vul je gegevens in en ontvang wekelijks vacatures op maat.

Schrijf je nu in