Er zijn 9 (1 tot 9 getoond) vacatures gevonden

Den Helder
Industrie
25-03-2024

Monteur E

Voor onze organisatie zijn wij op zoek naar een Monteur E. Ben jij in het bezit van een afgeronde MBO opleiding in de richting van Elektrotechniek en lijkt het jou geweldig om binnen de Industrie aan de slag te gaan? Dan is deze vacature zeker wat voor jou!

Bekijk deze vacature
Den Helder
Metaalindustrie
08-03-2024

Gecertificeerd lasser

Wij zijn op zoek naar een Gecertificeerd lasser met een geldig lascertificaat, iemand die er van houdt om op schepen te werken en buiten te zijn. Ben jij deze kandidaat, lees dan snel verder! 

Bekijk deze vacature
Den Helder
08-03-2024

Scheepsmonteur

Ben jij een persoon met een no nonsens mentaliteit, ervaring in de Scheepsbouw, kennis met werktuigbouwkunde en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder!

Bekijk deze vacature
Den Helder
Metaalindustrie
26-02-2024

Constructiebankwerker/Lasser

Heb je ervaring als Constructiebankwerker/Lasser en ben je op zoek naar een afwisselende functie in de metaalindustrie? Lees dan snel verder!

Bekijk deze vacature
Den Helder
Metaalindustrie
26-02-2024

Constructiebankwerker / Lasser

Heb jij ervaring als machinebankwerker en/of lasser? Ons goed geoutilleerde metaal- en lasbedrijf in Den Helder biedt een prettige werkomgeving met bijzondere vakinhoudelijke uitdagingen.

Bekijk deze vacature
Den Helder
Installatietechniek
22-02-2024

Loodgieter

Wij zijn op zoek naar een loodgieter met een paar jaar werkervaring voor mooie projecten in de installatietechniek. Heb je ervaring als loodgieter en heb je zin in deze uitdaging? Lees dan snel verder!

Bekijk deze vacature
Den Helder
GWW
20-02-2024

Vakman GWW

Wij zijn op zoek naar een Vakman of Vakvrouw in de GWW voor locatie Den Helder. Lijkt het jou leuk om lekker in de buitenlucht aan de slag te gaan voor de meest uiteenlopende projecten in de regio? Dan gaan wij graag op gesprek met jou! Geïnteresseerd? Lees snel verder!

Bekijk deze vacature
Den Helder
GWW
15-02-2024

Monteur Openbare Verlichting

Ben jij klaar om de wereld letterlijk in een ander licht te zetten? Heb je een passie voor techniek en hart voor de gemeenschap? Wil je een uitstekend salaris ontvangen, werken met de nieuwste technieken, de wereld verduurzamen en de kans krijgen je constant te ontwikkelen? Wij nodigen je graag uit om deze vacature van Monteur Openbare Verlichting te lezen.

Bekijk deze vacature
Den Helder
Elektrotechniek
07-02-2024

Eerste monteur Elektrotechniek

Ben jij een specialist in elektrotechnische installaties en zoek je een uitdagende baan als eerste monteur elektrotechniek bij een groot bedrijf? Dan is deze functie bij onze toonaangevende organisatie in de technische dienstverlening iets voor jou! Solliciteer direct of lees snel verder!

Bekijk deze vacature

Maak je eigen cv

Je eigen CV binnen 5 min. Vul de velden in en ontvang je gratis cv.

Direct CV maken

Wij zoeken voor jou!

Vul je gegevens in en ontvang wekelijks vacatures op maat.

Schrijf je nu in