Er zijn 7 (1 tot 7 getoond) vacatures gevonden

Dordrecht
GWW
14-05-2024

Calculator

Voor ons bedrijf in de regio van Dordrecht zijn wij op zoek naar een ervaren calculator binnen de GWW. Ben je op zoek naar een leuke uitdaging waar je veel afwisseling hebt en waar je elke dag weer aan de mooiste projecten werkt? Dan drinken wij graag een kop koffie met jou. Lees snel verder als je meer over deze vacature te weten wil komen.

 

 

Bekijk deze vacature
Dordrecht
Bouw
14-05-2024

Monteur kozijnen

Wij zijn op zoek naar een Monteur Kozijnen voor diverse projecten. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging met een goed salaris en uitzicht op een vast dienstverband? Lees dan snel verder voor meer informatie over deze functie.

Bekijk deze vacature
Dordrecht
Metaalindustrie
05-05-2024

Lasser

Voor ons bedrijf in de regio van Dordrecht zijn wij op zoek naar een lasser. Werk je graag met verschillende constructies op het water en langs de kade? Dan drinken wij graag een kop koffie met jou! Lees snel verder voor meer informatie over deze vacature.

 

Bekijk deze vacature
Dordrecht
Metaalindustrie
18-04-2024

Plaatbewerker

Wij zijn op zoek naar een Plaatbewerker. Heb jij twee rechterhanden en ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zou dit zomaar de vacature voor jou kunnen zijn! Lees snel verder voor meer informatie. 

Bekijk deze vacature
Dordrecht
Automotive
03-04-2024

Autoschadehersteller

Wij zijn een autoschadeherstelbedrijf dat gespecialiseerd is in het repareren en herstellen van allerlei soorten schades aan voertuigen. Op dit moment zijn we op zoek naar een ervaren Autoschadehersteller om ons team te versterken. Als Autoschadehersteller speel je een essentiële rol in het herstellen van beschadigde voertuigen en het terugbrengen van hun oorspronkelijke staat. Sluit je aan bij ons team en maak deel uit van een professionele en dynamische werkomgeving.

Bekijk deze vacature
Dordrecht
Dakdekker
27-03-2024

Dakdekker

Wij zijn op zoek naar een ervaren dakdekker. Ben jij een echte dakdekker en ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder voor meer informatie. 

Bekijk deze vacature
Dordrecht
Installatietechniek
27-03-2024

Servicemonteur

Wij zijn op zoek naar een Servicemonteur. Steek jij graag de handen uit de mouwen en ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder voor meer informatie. 

Bekijk deze vacature

Maak je eigen cv

Je eigen CV binnen 5 min. Vul de velden in en ontvang je gratis cv.

Direct CV maken

Wij zoeken voor jou!

Vul je gegevens in en ontvang wekelijks vacatures op maat.

Schrijf je nu in