Er zijn 44 (1 tot 10 getoond) vacatures gevonden

Eindhoven
GWW
15-03-2024

Stratenmaker

Heb jij als ervaren stratenmaker behoefte aan een nieuwe uitdaging bij een groeiend en gepassioneerd bedrijf? Ben je graag buiten en heb je oog voor detail? Dan is onze nieuwe vacature als stratenmaker wellicht iets voor jou. Lees snel verder en wie weet ben jij straks onderdeel van ons team bestaande uit specialisten!

Bekijk deze vacature
Eindhoven
Installatietechniek
14-03-2024

CV Monteur

Hey jij daar! Ben jij een ervaren CV Monteur in regio Eindhoven en wil je een nieuwe uitdaging aangaan? Dan hebben wij het perfecte voorstel voor jou! Onze organisatie is al sinds een decennium een belangrijke speler binnen de installatietechniek en we zijn op zoek naar een CV Monteur die ons team komt versterken. Als jij gek bent op sleutelen aan CV-installaties en graag op pad gaat om storingen op te lossen, dan ben jij bij ons aan het juiste adres! Lees snel verder om meer te weten te komen over deze te gekke functie.

Bekijk deze vacature
Eindhoven
Installatietechniek
14-03-2024

Installatiemonteur

Ben jij een installatiemonteur met minimaal twee jaar ervaring en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is dit dé vacature voor jou! Wij zijn namelijk op zoek naar een enthousiaste installatiemonteur die ons team in Eindhoven komt versterken. Als installatiemonteur ben jij verantwoordelijk voor het installeren en onderhouden van diverse soorten installaties, zoals cv-ketels, airconditioning, ventilatie en sanitaire installaties.

Bekijk deze vacature
Eindhoven
Metaalindustrie
14-03-2024

Allround Lasser

Ben jij de ervaren allround lasser die wij zoeken? Wij zijn een middelgroot bedrijf in regio Eindhoven gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van constructies. Binnen ons bedrijf zijn we dagelijks bezig met afwisselende projecten. Binnen ons team word je getraind zodat je op elk project je steentje kan bijdragen. We vinden het namelijk belangrijk dat je de ruimte voelt om je te ontwikkelen tot wie jij wilt zijn.

Bekijk deze vacature
Eindhoven
Metaalindustrie
14-03-2024

TIG Lasser

Ben jij de specialist die wij zoeken? Voor onze organisatie zijn we op zoek naar een kundige TIG lasser met verstand van zaken in regio Eindhoven. Ben jij de technische alleskunner die wij zoeken? Mooi, we vertellen je graag meer!

Bekijk deze vacature
Eindhoven
Metaalindustrie
14-03-2024

Constructiebankwerker/lasser

Klinkt knippen, ponsen, walsen, zetten en zagen en samenstellen als muziek in jouw oren? Dan is deze vacature constructiebankwerker/lasser iets voor jou! Wij zijn op zoek naar een specialist in de carrosseriebouw in de regio Eindhoven die ons team komt verrijken. Ben jij onze ideale match?

Bekijk deze vacature
Eindhoven
Automotive
14-03-2024

Bedrijfswagenmonteur

Wij zijn op zoek naar een bedrijfswagenmonteur in de regio Eindhoven met een hart voor exclusieve A-merken. Wil jij als bedrijfswagenmonteur aan het werk binnen een gezellig en persoonlijk bedrijf, en daarnaast bezig zijn met A-merken onder bedrijfswagens en trucks? Dan ben jij wellicht ons ideale match! Als familiebedrijf zoeken wij een bedrijfswagenmonteur met de nodige ervaring in het onderhouden van bedrijfswagens, het uitvoeren van reparatiewerkzaamheden en het stellen van diagnoses. Is je nieuwsgierigheid gewekt? Mooi! We vertellen je graag meer.

Bekijk deze vacature
Eindhoven
Automotive
14-03-2024

Autotechnicus

Ben jij doelgericht, technisch en een teamplayer? Dan is de kans groot dat deze vacature wel wat voor jou is! Wij zijn op zoek naar een autotechnicus met een hart voor mooie auto’s in de omgeving Eindhoven. Zie jij in een oogopslag waar een technisch mankement ligt? En pak jij gelijk je gereedschap erbij om het probleem aan te pakken? Dan ben jij onze ideale kandidaat!

Bekijk deze vacature
Eindhoven
Automotive
14-03-2024

Leerling Automonteur

Heb jij een passie voor autotechniek? Houdt jij van sleutelen en wil jij je ontwikkelen tot automonteur in regio Eindhoven? Dan is dit de kans om een BBL-opleiding te volgen bij een van de grootste personenwagen specialisten van Nederland. Wij zijn namelijk met spoed op zoek naar een leerling automonteur.

Bekijk deze vacature
Eindhoven
Elektrotechniek
14-03-2024

Allround Elektromonteur

Ben jij een allround elektromonteur met de nodige ervaring? En op zoek naar een leuk bedrijf in Eindhoven in de elektrotechniek waar je veel kunt leren én een goed salaris kunt verdienen? Nou, dan hebben wij goed nieuws voor je! Wij zijn namelijk op zoek naar een specialist om ons team te versterken!

Bekijk deze vacature

Maak je eigen cv

Je eigen CV binnen 5 min. Vul de velden in en ontvang je gratis cv.

Direct CV maken

Wij zoeken voor jou!

Vul je gegevens in en ontvang wekelijks vacatures op maat.

Schrijf je nu in