Er zijn 7 (1 tot 7 getoond) vacatures gevonden

Erp
GWW
23-08-2023

Kraanmachinist

Ben jij een machinist die zijn hand niet omdraait voor een beetje grondverzet en transport? Werk je graag buiten en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Lees snel verder voor meer informatie.

Bekijk deze vacature
Erp
28-07-2023

Timmerman

Wij zijn op zoek naar een ervaren timmerman met kennis en ervaring in verschillende vakgebieden, waaronder woningbouw, appartementen, distributiehallen en utiliteit. Als timmerman ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van diverse timmerwerkzaamheden, zoals het plaatsen van kozijnen, deuren en trappen, het afhangen van deuren, het monteren van houten constructies en het uitvoeren van algemene timmerwerkzaamheden. Lijkt dit jou een mooie uitdaging solliciteer vandaag nog!

Bekijk deze vacature
Erp
Automotive
26-07-2023

Vrachtwagenmonteur

Voor onze garage in Erp zijn we op zoek naar een monteur die graag zijn handen uit de mouwen steekt en technisch inzicht heeft. In deze functie ondersteun je jouw collega monteurs en help je hen met werkzaamheden aan onze trucks, chassis en trailers. Word jij hier enthousiast van? Lees dan snel verder!

Bekijk deze vacature
Erp
21-04-2023

Projectleider Bouw

Ons bedrijf is op zoek naar een ervaren projectleider voor onze bouwprojecten. Als projectleider ben je verantwoordelijk voor het coördineren van de planning, het budget en de uitvoering van onze bouwprojecten. Je werkt samen met verschillende stakeholders, waaronder opdrachtgevers, architecten, onderaannemers en leveranciers, om projecten op tijd en binnen het budget op te leveren.

Bekijk deze vacature
Erp
21-04-2023

Werkvoorbereider Bouw

Als werkvoorbereider bij ons bouwbedrijf ben je verantwoordelijk voor het coördineren en plannen van de werkzaamheden op de bouwplaats. Je bent een belangrijke schakel tussen de projectleider en het uitvoerend team. Jouw focus ligt op het organiseren van de werkzaamheden en het zorgen voor een efficiënt verloop van het bouwproces.

Bekijk deze vacature
Erp
GWW
11-04-2023

Kraanmachinist

Ben jij een kraanmachinist die zijn hand niet omdraait voor een beetje grondverzet en transport? Ben je graag buiten en zie je graag hoe de omgeving om je heen verandert? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

Bekijk deze vacature
Erp
Bouw
20-03-2023

Stukadoor

Wij zijn op zoek naar een ervaren en gemotiveerde stukadoor om ons team te versterken. Als stukadoor ben je verantwoordelijk voor het afwerken van muren en plafonds in verschillende soorten gebouwen, waaronder woningen, kantoren en winkels.

Bekijk deze vacature

Maak je eigen cv

Je eigen CV binnen 5 min. Vul de velden in en ontvang je gratis cv.

Direct CV maken

Wij zoeken voor jou!

Vul je gegevens in en ontvang wekelijks vacatures op maat.

Schrijf je nu in