Er zijn 3 (1 tot 3 getoond) vacatures gevonden

Goirle
Industrie
25-09-2023

Procesoperator

Ben jij een technisch talent met een voorliefde voor productie? Zoek niet verder, want wij hebben dé baan voor jou als Procesoperator! Bij ons ben je niet zomaar een radertje in het geheel, nee, jij bent de belangrijkste schakel tussen verschillende afdelingen. Als je vastzit, kun je altijd rekenen op onze fantastische Lead Operator die je met plezier door de werkvloer heen loodst. En laten we de shiftsupervisor niet vergeten, jouw onverschrokken leider!

Wat krijg je ervoor terug? Ten eerste, een salaris waar je blij van wordt. We praten hier over een bedrag tussen de €2.300 en €3.195, gebaseerd op 38 uur per week. Dat is nog niet alles! Je kunt ook genieten van reiskostenvergoeding, 25 vakantiedagen aangevuld en zelfs een fietsplan waarmee je fiscaal voordelig een stalen ros kunt bemachtigen.

Wacht, er is meer! Als jij een nieuwe medewerker aanbrengt, storten we zomaar €1000,- netto op je bankrekening. Daarnaast waarderen we jouw eigen inbreng enorm. Geen saaie routineklussen hier. Bij ons kun je je creativiteit en pro activiteit de vrije loop laten. En maak je geen zorgen, we bieden volop doorgroeimogelijkheden, zodat je de ladder van succes kunt beklimmen (of glijden als je een glijbaan prefereert).

Dus, ben jij klaar om te knallen als Procesoperator? Solliciteer nu en maak deel uit van ons geweldige team van technische supersterren! En wees gerust, we zullen je niet vragen om koffie te zetten (tenzij je de perfecte barista-skills hebt).

Bekijk deze vacature
Goirle
Metaalindustrie
25-09-2023

Leerling Draadvonker

Word een meesterlijke leerling draadvonker! Leer het vak of toon je jarenlange ervaring. Programmeer CAM-software, stel machines af, onderhoud het machinepark, controleer werkstukken en optimaliseer het productieproces. MBO niveau 2 of relevante ervaring vereist. Een veelzijdige job in een hightech omgeving, mooi salaris, feestjes/uitjes, flexibele werktijden. Solliciteer nu en laat je vonk overslaan!

Bekijk deze vacature
goirle
Metaalindustrie
14-09-2023

CNC Draaier

Wij zijn dringend op zoek naar een briljante CNC-draaier om onze gelederen te versterken! We hebben iemand nodig die de draaibank kan temmen, met een vleugje humor en een onfeilbare precisie, om verbluffende draaidelen te vervaardigen. Samen met ons team van technische goochelaars en draaibankvirtuozen zul je de productieplanning laten draaien als een goed geoliede machine, terwijl je de hoogste kwaliteitsnormen handhaaft. Dus, als je klaar bent om de draaibank in jouw speeltuin te veranderen en je draaikunsten te laten schitteren, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Geloof ons, de wereld heeft een CNC-draaier-held nodig, en jij zou wel eens degene kunnen zijn die we zoeken!


Bekijk deze vacature

Maak je eigen cv

Je eigen CV binnen 5 min. Vul de velden in en ontvang je gratis cv.

Direct CV maken

Wij zoeken voor jou!

Vul je gegevens in en ontvang wekelijks vacatures op maat.

Schrijf je nu in