Er zijn 15 (1 tot 10 getoond) vacatures gevonden

Hilversum
Bouw
15-07-2023

Werkorganisator

Wij zijn momenteel op zoek naar een gemotiveerde en ervaren Werkorganisator om ons team in Hilversum te versterken. Als Werkorganisator speel je een essentiële rol bij het plannen, organiseren en coördineren van verschillende projecten. Als jij gedreven bent om te excelleren in een dynamische werkomgeving en de uitdagingen van complexe projecten niet uit de weg gaat, dan is dit de perfecte functie voor jou!

Bekijk deze vacature
Hilversum
Automotive
06-06-2023

Leerling Automonteur

Heb je passie voor techniek en droom je ervan om te werken aan de nieuwste auto's? Wij zoeken een ambitieuze leerling automonteur die klaar is om de uitdaging aan te gaan en zichzelf te ontwikkelen tot een volwaardige automonteur. Ben jij de Leerling Automonteur die wij zoeken? Neem dan contact op!

Bekijk deze vacature
Hilversum
Automotive
06-06-2023

Automonteur

Ben jij een ervaren automonteur die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Wij hebben een geweldige kans voor jou! Wij zijn op zoek naar een getalenteerde en gepassioneerde automonteur om ons team te versterken. Als jij een passie hebt voor auto's en het repareren ervan, dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk deze vacature
Hilversum
GWW
01-06-2023

Rioolmonteur

Ben jij een ervaren rioolmonteur op zoek naar een uitdagende baan? Wil je werken in een dynamische omgeving en je vaardigheden gebruiken om problemen in het rioolstelsel op te lossen? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde rioolmonteur om ons team te versterken. Lees verder en ontdek hoe jij kunt bijdragen aan het onderhouden en verbeteren van het rioolnetwerk.

Bekijk deze vacature
Hilversum
GWW
01-06-2023

Kraanmachinist

Ben jij een ervaren kraanmachinist met een passie voor het vak? Wil jij werken in een dynamische omgeving en je vaardigheden toepassen bij een gerenommeerd bedrijf? Dan hebben wij een uitdagende kans voor jou! Wij zoeken een enthousiaste kraanmachinist voor onze organisatie. Lees snel verder en ontdek of deze functie bij jou past.

Bekijk deze vacature
Hilversum
26-05-2023

Werkvoorbereider

Wij zijn per direct op zoek naar een werkvoorbereider binnen de installatietechniek. Ben jij diegene die ons team kan versterken, neem dan contact met ons op!

Bekijk deze vacature
Hilversum
Dakdekker
08-05-2023

Voorman Dakdekker

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als voorman dakdekker in de regio Hilversum? Wil jij werken voor een organisatie die gespecialiseerd is in het realiseren van hoogwaardige dakprojecten? Dan is deze vacature iets voor jou! 

Bekijk deze vacature
Hilversum
Installatietechniek
08-05-2023

CV Monteur

Wij zijn op zoek naar een ervaren en gemotiveerde CV monteur. Als jij technisch onderlegd bent, goed kunt werken onder tijdsdruk en een passie hebt voor het installeren en onderhouden van CV-installaties, dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk deze vacature
Hilversum
Bouw
08-05-2023

Timmerman

Wij zijn op zoek naar een ervaren Timmerman om ons team te versterken in de regio Hilversum! Als Timmerman bij ons krijg je de kans om te werken aan uitdagende projecten en je vaardigheden verder te ontwikkelen. Ben jij een teamspeler en wil je graag aan de slag bij een bedrijf dat zich richt op kwaliteit en vakmanschap? Dan is deze vacature iets voor jou!

Bekijk deze vacature
Hilversum
Dakdekker
03-05-2023

Dakdekker

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde dakdekker om ons team te versterken. Als dakdekker ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van verschillende dakwerkzaamheden bij zowel particuliere als zakelijke klanten. Ben jij een ervaren dakdekker met een passie voor je vak en een oog voor detail? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk deze vacature

Maak je eigen cv

Je eigen CV binnen 5 min. Vul de velden in en ontvang je gratis cv.

Direct CV maken

Wij zoeken voor jou!

Vul je gegevens in en ontvang wekelijks vacatures op maat.

Schrijf je nu in