Er zijn 21 (1 tot 10 getoond) vacatures gevonden

Hoofddorp
Bouw
20-09-2023

Voorman GWW

Ben jij een gedreven professional met expertise in de Grond-, Weg-, en Waterbouw (GWW) en ben je op zoek naar een uitdagende rol als Voorman GWW? Heb je ervaring in het leiden van teams en ben je klaar om jouw leiderschapsvaardigheden toe te passen in boeiende projecten? Dan is deze vacature in Hoofddorp de volgende stap in jouw carrière.

Bekijk deze vacature
Hoofddorp
Installatietechniek
09-08-2023

Werkvoorbereider Tekenaar

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als werkvoorbereider/tekenaar?  Met deze vacature krijg je de kans om deel uit te maken van een dynamisch en innovatief team, waar je je vaardigheden en kennis als werkvoorbereider/tekenaar kunt uitbreiden en verbeteren. Het is een geweldige kans om te groeien in je carrière en jezelf uit te dagen op verschillende gebieden. Dus waar wacht je nog op? solliciteer direct op de functie als werkvoorbereider/ tekenaar!

Bekijk deze vacature
Hoofddorp
Installatietechniek
09-08-2023

Junior Projectleider

Ben je een Junior projectleider op zoek naar een fresh uitdaging in een bloeiende organisatie waar een geweldige werksfeer heerst? Aarzel niet en laat snel van je horen!

Bekijk deze vacature
Hoofddorp
Installatietechniek
09-08-2023

Projectleider

Als jij een gedreven en ondernemende projectleider bent, en als je op zoek bent naar een nieuwe omgeving en uitdaging, dan hebben wij de perfecte baan voor jou! Aarzel niet langer en solliciteer direct!

Bekijk deze vacature
Hoofddorp
Elektrotechniek
03-08-2023

Elektromonteur

Heb jij ervaring in de richting elektrotechniek, en ben je op zoek naar een afwisselende functie binnen een uitdagende werkomgeving? Lees dan snel verder!


Bekijk deze vacature
Hoofddorp
Bouw
15-07-2023

Timmerman

Ben jij een ervaren timmerman op zoek naar een nieuwe uitdaging? Zoek niet verder! Wij zijn momenteel op zoek naar een gemotiveerde en bekwame timmerman om ons team in Hoofddorp te versterken. Als timmerman bij ons bedrijf krijg je de mogelijkheid om je vaardigheden verder te ontwikkelen en bij te dragen aan uitdagende projecten.

Bekijk deze vacature
Hoofddorp
Elektrotechniek
05-07-2023

Uitvoerder Elektrotechniek

Wij zijn op zoek naar een ervaren en gedreven Uitvoerder Elektrotechniek die ons team in Hoofddorp komt versterken. Als Uitvoerder ben je verantwoordelijk voor het succesvol realiseren van elektrotechnische projecten. Ben jij een teamplayer met uitstekende leiderschapsvaardigheden en een passie voor elektrotechniek? Lees dan verder!

Bekijk deze vacature
Hoofddorp
Automotive
06-06-2023

Bedrijfswagenmonteur

Ben jij een gekwalificeerde bedrijfswagenmonteur op zoek naar een nieuwe uitdaging in de regio Hoofddorp? Als je gedreven bent door technische uitdagingen en waarde hecht aan werken in een team, dan hebben we de perfecte rol voor jou. Lees snel verder voor meer informatie.

Bekijk deze vacature
Hoofddorp
Automotive
06-06-2023

Eerste Autotechnicus

Ben jij een ervaren en gepassioneerde autotechnicus die klaar is voor een nieuwe uitdaging? Wil jij jouw technische vaardigheden naar een hoger niveau tillen binnen een dynamisch en innovatief bedrijf? Dan hebben wij een geweldige kans voor jou! Wij zijn op zoek naar een Eerste Autotechnicus voor onze vestiging in Hoofddorp.

Bekijk deze vacature
Hoofddorp
GWW
01-06-2023

Kraanmachinist

Wij zijn op zoek naar een ervaren kraanmachinist om ons team in Hoofddorp te versterken. Als jij gepassioneerd bent over het bedienen van kranen en het werken op bouwterreinen, dan is deze vacature iets voor jou! In deze functie speel je een cruciale rol bij het efficiënt uitvoeren van diverse bouwprojecten. Lees verder en ontdek hoe jij deel kunt uitmaken van ons dynamische team.

Bekijk deze vacature

Maak je eigen cv

Je eigen CV binnen 5 min. Vul de velden in en ontvang je gratis cv.

Direct CV maken

Wij zoeken voor jou!

Vul je gegevens in en ontvang wekelijks vacatures op maat.

Schrijf je nu in