Er zijn 19 (1 tot 10 getoond) vacatures gevonden

Hoofddorp
09-05-2024

Automonteur

Ben jij een Automonteur en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder voor meer informatie over deze interessante vacature.

Bekijk deze vacature
Hoofddorp
Elektrotechniek
08-05-2024

Beveiligingsmonteur

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil je graag werkzaamheden verrichten aan uiteenlopende beveiligingsinstallaties? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk deze vacature
Hoofddorp
19-04-2024

Monteur Landbouwmechananisatie

Een vooraanstaand bedrijf in de de Tractoren en Tuin- en parkmachines is op zoek naar een Monteur Landbouwmechanisatie om hun team te versterken. Als Monteur Landbouwmechanisatie binnen dit bedrijf speel je een essentiële rol in het onderhouden en repareren van landbouwvoertuigen, oogstmachines en tractoren. Als je een passie hebt voor landbouwmechanisatie en graag in een uitdagende functie wilt werken, moedigen we je aan om te solliciteren.

Bekijk deze vacature
Hoofddorp
Elektrotechniek
12-04-2024

Servicemonteur Toegangstechniek

Ben jij klaar voor een dynamische en zelfstandige uitdaging waarbij geen dag hetzelfde is? Droom je ervan elke dag opnieuw op avontuur te gaan en klanten te verrassen met jouw kennis? Dan is dit jouw kans! Ontdekt hoe je met jouw technische skills iedere dag weer een glimlach op het gezicht van onze klanten kunt toveren. Voor de regio Hoofddorp zijn wij per direct op zoek naar een Servicemonteur binnen de toegangstechniek.

Bekijk deze vacature
Hoofddorp
Installatietechniek
11-04-2024

Installateur

Ben jij een ervaren installateur op zoek naar een nieuwe uitdaging? Zoek niet verder! Wij zijn momenteel op zoek naar een installateur om ons team in Hoofddorp te versterken. Als installateur speel je een cruciale rol bij het installeren en onderhouden van diverse systemen en apparatuur. Als jij een passie hebt voor techniek en klanttevredenheid hoog in het vaandel draagt, dan is deze vacature iets voor jou!

Bekijk deze vacature
Hoofddorp
Installatietechniek
11-04-2024

Loodgieter

Wij zijn als allround installateur op het gebied van installatietechniek op zoek naar een Loodgieter! Heb je ervaring als Loodgieter met CV-ketels, gas, waterinstallaties en riolering?

Bekijk deze vacature
Hoofddorp
Elektrotechniek
10-04-2024

Elektromonteur

Heb jij ervaring in de richting elektrotechniek, en ben je op zoek naar een afwisselende functie binnen een uitdagende werkomgeving? Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren Elektromonteur Lees snel verder voor meer informatie over deze functie.

 

Bekijk deze vacature
Hoofddorp
Elektrotechniek
09-04-2024

Uitvoerder Elektrotechniek

Wij zijn op zoek naar een ervaren en gedreven Uitvoerder Elektrotechniek die ons team in Hoofddorp komt versterken. Als Uitvoerder ben je verantwoordelijk voor het succesvol realiseren van elektrotechnische projecten. Ben jij een teamplayer met uitstekende leiderschapsvaardigheden en een passie voor elektrotechniek? Lees dan verder!

Bekijk deze vacature
Hoofddorp
Elektrotechniek
01-04-2024

Elektromonteur

Heb jij ervaring als allround elektromonteur? En ben je op zoek naar een afwisselende functie binnen een uitdagende werkomgeving? Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren Elektromonteur! Lees snel verder voor meer informatie over deze functie.


Bekijk deze vacature
Hoofddorp
Installatietechniek
28-03-2024

Werkvoorbereider Tekenaar

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als werkvoorbereider/tekenaar?  Met deze vacature krijg je de kans om deel uit te maken van een dynamisch en innovatief team, waar je je vaardigheden en kennis als werkvoorbereider/tekenaar kunt uitbreiden en verbeteren. Het is een geweldige kans om te groeien in je carrière en jezelf uit te dagen op verschillende gebieden. Lees snel verder voor meer informatie over deze vacature.

Bekijk deze vacature

Maak je eigen cv

Je eigen CV binnen 5 min. Vul de velden in en ontvang je gratis cv.

Direct CV maken

Wij zoeken voor jou!

Vul je gegevens in en ontvang wekelijks vacatures op maat.

Schrijf je nu in