Er zijn 33 (1 tot 10 getoond) vacatures gevonden

Hoorn
20-09-2023

Werkplaatstimmerman

Ben jij een allround werkplaatstimmerman met ervaring binnen de kozijnen en opzoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder.

Bekijk deze vacature
Hoorn
GWW
20-09-2023

Grondwerker

Heb je ervaring als grondwerker en ben je op zoek naar een leuke baan in de grond-, weg- en waterbouw? Wil je graag werken voor een middelgroot familiebedrijf dat gespecialiseerd is in deze sector? Heeft u ervaring met bestratingswerk, graafwerkzaamheden en het leggen van kabels en leidingen? Lees dan snel verder!

Bekijk deze vacature
Hoorn
Industrie
14-09-2023

Monteur E

Heb je ervaring als monteur E en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een getalenteerde Monteur E om het team te versterken. Bij de organisatie staat innovatie, technische expertise en kwaliteit hoog in het vaandel. Als Monteur E in de industrie speel je een cruciale rol in het onderhoud en de optimalisatie van elektrische systemen en installaties.

Bekijk deze vacature
Hoorn
Elektrotechniek
14-09-2023

Elektromonteur

Heb je ervaring als elektromonteur en ben je op zoek naar een leuke functie in de elektrotechniek? Wil je werken bij een snelgroeiend elektrotechnisch bedrijf met expertise in complete elektrotechnische installaties in de utiliteit? Heb je ervaring in het onderhouden, testen en meten van elektrotechnische installaties? Lees dan verder!

Bekijk deze vacature
Hoorn
Elektrotechniek
14-09-2023

Eerste elektromonteur

Heb je ervaring als eerste elektromonteur en zoek je naar een nieuwe uitdaging? Onze opdrachtgever, een erkend installatiebedrijf binnen de elektrotechniek, is op zoek naar een eerste elektromonteur om het team te versterken. Als je ervaring hebt als eerste elektromonteur en interesse in deze functie, lees dan snel verder!

Bekijk deze vacature
Hoorn
GWW
11-09-2023

Pijpfitter

Heb je ervaring als fitter en ben je de pijpfitter die ons team komt versterken? Wil je werken bij een middelgroot bedrijf gespecialiseerd in de grond,- weg en waterbouw? Heb je ervaring, ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en heb je interesse in deze functie? Lees dan snel verder!

Bekijk deze vacature
Hoorn
31-08-2023

Elektromonteur

In de dynamische wereld van elektronische installaties binnen de botenindustrie is er een uitdagende mogelijkheid voor een ervaren Elektromonteur om zich aan te sluiten bij een toonaangevend bedrijf. Als Elektromonteur bij onze opdrachtgever ben je een essentieel onderdeel van het team dat elektronische installaties op boten verzorgt. Als jij klaar bent om je vaardigheden en expertise in te zetten binnen een innovatieve omgeving, lees dan verder om te ontdekken wat deze functie te bieden heeft.

Bekijk deze vacature
Hoorn
Bouw
17-08-2023

Servicemonteur

Ben jij op zoek naar een veelzijdige positie bij een van de snelst groeiende en meest dynamische organisaties in Noord-Holland? Heb je technisch inzicht, een leergierige instelling en een passie voor klantgerichte service? Dan is deze vacature wellicht interessant voor jou!

Bekijk deze vacature
Hoorn
Industrie
24-07-2023

Operator

Heb je ervaring als operator en ben je op zoek naar een leuke functie in de industrie? Wil je werken bij een groeiend bedrijf gespecialiseerd in de verpakkingsindustrie? Heb je als operator ervaring in het bedienen van machines? Lees dan snel verder!

Bekijk deze vacature
Hoorn
Installatietechniek
14-07-2023

Loodgieter

Heb je ervaring als loodgieter en ben je op zoek naar een leuke functie in de installatietechniek? Wil je werken bij een allround bouw en installatiebedrijf  gespecialiseerd in de utiliteit? Heb je als loodgieter ervaring in het onderhouden van  installaties en het testen en het uitvoeren van metingen? Lees dan snel verder!

Bekijk deze vacature

Maak je eigen cv

Je eigen CV binnen 5 min. Vul de velden in en ontvang je gratis cv.

Direct CV maken

Wij zoeken voor jou!

Vul je gegevens in en ontvang wekelijks vacatures op maat.

Schrijf je nu in