Er zijn 13 (1 tot 10 getoond) vacatures gevonden

Ijmuiden
19-09-2023

Monteur WTB

Ben je een ervaren monteur wtb en werk je graag in de industrie? Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een ervaren monteur wtb die op zoek is naar een nieuwe uitdaging. Ben je een teamspeler en werk je ook goed zelfstandig, heb je plezier in je vak en werk en ben je een echte specialist? Dan zijn wij op zoek naar jou! Lees snel verder of solliciteer direct!

Bekijk deze vacature
IJmuiden
Elektrotechniek
17-07-2023

Electrical Engineer

Voor de uitbreiding van hun team is onze opdrachtgever op zoek naar een enthousiaste en technische engineer met een elektrotechnische achtergrond en affiniteit voor diesels, generatoren en Solar. In de rol van Electrical Engineer bij dit bedrijf zet je elektrische schema's op voor nieuwe besturingen en lever je samen met de projectleiders complexe (nood)stroombesturingen op bij de klant. Als er zich een elektrische storing voordoet, sta je samen met je collega's klaar om de klant te helpen. Wil jij een verschil maken binnen een dynamisch en innovatief bedrijf? Dan is deze functie iets voor jou!

Bekijk deze vacature
IJmuiden
Industrie
17-07-2023

Mechanical Engineer

Onze opdrachtgever is op zoek naar uitbreiding van hun Engineering team in de vorm van een ervaren Mechanical Engineer. Ben jij een creatieve werktuigbouwkundige en zoek je een zelfstandige en uitdagende baan? Kom dan werken als Mechanical Engineer bij deze organisatie!

Bekijk deze vacature
IJmuiden
Elektrotechniek
17-07-2023

Assemblage monteur Elektro

Voor uitbreiding van hun team in de werkplaats in IJmuiden is onze opdrachtgever op zoek naar een enthousiaste Assemblage monteur elektro. Ben jij op zoek naar een afwisselende functie waarin je je handen uit de mouwen kunt steken? Herken jij jezelf in het onderstaande profiel? Neem dan snel contact met hen op!

Bekijk deze vacature
IJmuiden
Industrie
17-07-2023

Montage medewerker

Ben jij een ervaren technische aanpakker en wil je werken aan de mooiste noodstroomprojecten in binnen- en buitenland? Dan is deze vacature iets voor jou! Ze zijn namelijk op zoek naar een hands-on Montage Medewerker/Site Supervisor met een werktuigbouwkundige achtergrond en affiniteit met diesels en generatoren.

Bekijk deze vacature
Ijmuiden
Industrie
09-02-2023

CNC Frezer

Voor onze opdrachtgever een middelgroot bedrijf en een groeiende machinefabriek gespecialiseerd in de industrie en machinebouw zijn wij op zoek naar een cnc frezer! Heb je ervaring als cnc frezer en ben je op zoek naar een leuke en afwisselende functie in de metaalindustrie? Lees dan snel verder!

Bekijk deze vacature
Ijmuiden
Industrie
07-02-2023

Constructiebankwerker

Heb je ervaring als constructiebankwerker en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in de metaalindustrie? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever een middelgroot bedrijf en binnen een groeiende machinefabriek gespecialiseerd in de industrie en machinebouw zijn wij op zoek naar een constructiebankwerker! Heb je ervaring als constructiebankwerker met het vervaardigen van constructies? Lees dan snel verder!


Bekijk deze vacature
Ijmuiden
Industrie
07-02-2023

Hoofd servicemonteur

Ben je een ervaren hoofd servicemonteur en ben je op zoek naar een afwisselende functie of ben je als servicemonteur toe aan een leidinggevende functie? Dan is deze vacature iets voor jou!  Voor onze opdrachtgever een middelgroot bedrijf en een groeiende machinefabriek gespecialiseerd in de industrie en machinebouw zijn wij op zoek naar een servicemonteur! Heb je ervaring als hoofd servicemonteur en beschik je over leidinggevende capaciteiten? Lees dan snel verder!

Bekijk deze vacature
Ijmuiden
Industrie
07-02-2023

Servicemonteur

Heb je ervaring als servicemonteur en ben je op zoek naar een afwisselende functie in de industrie? Voor onze opdrachtgever een middelgroot bedrijf en een groeiende machinefabriek gespecialiseerd in de industrie en machinebouw zijn wij op zoek naar een servicemonteur! Heb je ervaring als servicemonteur en heb je kennis en ervaring van het onderhouden van machines? Lees dan snel verder!


Bekijk deze vacature
IJmuiden
Industrie
20-04-2022

Werkvoorbereider Werktuigbouw

Voor onze opdrachtgever, een organisatie gespecialiseerd in staal en machinebouw, zijn wij op zoek naar een Werkvoorbereider! Heb je ervaring als Werkvoorbereider in de metaalsector en ben jij bekend met het maken en uitwerken van tekeningen in AutoCad? Solliciteer direct! 

Bekijk deze vacature

Maak je eigen cv

Je eigen CV binnen 5 min. Vul de velden in en ontvang je gratis cv.

Direct CV maken

Wij zoeken voor jou!

Vul je gegevens in en ontvang wekelijks vacatures op maat.

Schrijf je nu in