Er zijn 4 (1 tot 4 getoond) vacatures gevonden

Klundert
Industrie
03-07-2024

Productiemedewerker IBC 3 ploegen

Als Productiemedewerker IBC werk je samen met je collega's aan het productieproces van IBC's. Je draagt bij aan een schone en opgeruimde werkomgeving en zorgt ervoor dat het productieproces soepel verloopt. Deze functie vereist teamwork en een proactieve instelling.

Durf jij de uitdaging aan te gaan om samen met jouw collega’s te zorgen dat er elke dag weer voldoende IBC’s geproduceerd worden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk deze vacature
Klundert
Industrie
12-06-2024

Productiemedewerker staal

Ben jij enthousiast over het produceren van stalen vaten en krijg je energie van samenwerken met collega's om ervoor te zorgen dat we elke dag genoeg produceren? Wij zijn opzoek naar een productiemedewerker!

Bekijk deze vacature
Klundert
Industrie
06-06-2024

Storingsmonteur

Ben jij de juiste aanvulling voor ons dynamische, vriendelijke, en zeer enthousiaste team van technische experts die een diepe passie hebben voor alles wat met techniek te maken heeft? Haal je voldoening uit het samenwerken met je collega's om ervoor te zorgen dat onze productie nooit stilvalt? Heb je zin om jouw technische expertise in te zetten voor zowel het oplossen van problemen als het preventief onderhouden van onze machines? Dan ben jij degene die we zoeken!

Bekijk deze vacature
Klundert
Industrie
29-05-2024

Teamleider

Ben jij de energieke leider die ons team kan aansturen en motiveren? Als jij voldoening haalt uit het leiden van een collegiaal en enthousiast team dat onze binnenkomende RECO's (gereconditioneerde IBC's) volgens de geldende regels en procedures verwerkt, dan is dit de uitdaging voor jou. Wij zijn op zoek naar iemand die de continuïteit van dit proces kan waarborgen op het gebied van veiligheid, kwaliteit, kwantiteit en kosten, en tevens het proces kan optimaliseren.

Bekijk deze vacature

Maak je eigen cv

Je eigen CV binnen 5 min. Vul de velden in en ontvang je gratis cv.

Direct CV maken

Wij zoeken voor jou!

Vul je gegevens in en ontvang wekelijks vacatures op maat.

Schrijf je nu in