Er zijn 15 (1 tot 10 getoond) vacatures gevonden

Leiden
Bouw
19-09-2023

Allround Timmerman

Ons bedrijf is op zoek naar een bekwame en veelzijdige allround timmerman om ons team te versterken. Als allround timmerman ben je verantwoordelijk voor diverse timmerwerkzaamheden, variërend van renovaties en nieuwbouwprojecten tot interieurafwerking. We zoeken een vakman met ruime ervaring en expertise in alle aspecten van het timmer vak.

Bekijk deze vacature
Leiden
Elektrotechniek
19-09-2023

Zonnepanelenmonteur

Voor onze organisatie in de duurzame techniek zijn wij op zoek naar een Zonnepanelenmonteur. Kan je goed in teamverband werken, werk je veilig en efficient dan zijn wij op zoek naar jou! Voor meer informatie over deze functie lees snel verder.


Bekijk deze vacature
Leiden
Elektrotechniek
05-09-2023

Meewerkend voorman elektrotechniek

Ben jij een ervaren technisch professional op zoek naar een uitdagende leiderschapsrol? Wil je graag een team van technici aansturen en betrokken zijn bij diverse elektrotechnische en instrumentatieprojecten? Voor de regio van Amsterdam en Rotterdam zijn wij op zoek naar een meewerkend voorman binnen de elektrotechniek. Interesse? Lees snel verder!

Bekijk deze vacature
Leiden
Bouw
09-08-2023

Allround Timmerman

Ben jij een ervaren timmerman met een passie voor vakmanschap en oog voor detail? Wil je deel uitmaken van een gedreven team en je vaardigheden inzetten voor uitdagende projecten? Dan hebben wij de perfecte kans voor jou! Wij zoeken een gemotiveerde Allround Timmerman om ons team in Leiden te versterken.

Bekijk deze vacature
Leiden
Installatietechniek
21-06-2023

Vastgoedbeheerder

Ons bedrijf is op zoek naar een ervaren en gedreven vastgoedbeheerder om ons team te versterken. Als vastgoedbeheerder ben je verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van ons diverse vastgoedportfolio.

Bekijk deze vacature
Leiden
Installatietechniek
21-06-2023

Projectleider

Ons bedrijf is op zoek naar een enthousiaste en ervaren projectleider om ons team te versterken. Als projectleider ben je verantwoordelijk voor het succesvol plannen, organiseren en uitvoeren van diverse projecten binnen onze organisatie. 

Bekijk deze vacature
Leiden
Installatietechniek
21-06-2023

Meewerkend Uitvoerder

Als meewerkend uitvoerder ben je verantwoordelijk voor de operationele uitvoering van bouwprojecten. Je werkt mee op de werkvloer en stuurt tegelijkertijd een team van medewerkers aan. In deze functie combineer je dus praktisch werk met leidinggevende taken.

Bekijk deze vacature
Leiden
Bouw
21-06-2023

Magazijnmedewerker

Ons bedrijf is op zoek naar een gemotiveerde magazijnmedewerker om ons team te versterken. Als magazijnmedewerker ben je verantwoordelijk voor het efficiënt en nauwkeurig beheren van ons magazijn en het verwerken van inkomende en uitgaande goederen.

Bekijk deze vacature
Leiden
GWW
30-03-2023

Grondwerker

We zijn een bedrijf in de regio van Leiden en we zijn op zoek naar een leergierige grondwerker. Ben je op zoek naar een baan in de buitenlucht, heb je affiniteit voor het aanleggen van rioleringen en het bestraten van wegen? Dan drinken wij graag een kop koffie met jou. Lees snel verder als je meer over deze vacature te weten wil komen.

Bekijk deze vacature
Leiden
GWW
30-03-2023

Hovenier

We zijn een bedrijf in de regio van Leiden en we zijn op zoek naar een ervaren hovenier. Ben je op zoek naar een baan in de buitenlucht, heb je groene vingers en kan je er geen genoeg van krijgen om bezig te zijn met de natuur? Dan drinken wij graag een kop koffie met jou. Lees snel verder als je meer over deze vacature te weten wil komen.

Bekijk deze vacature

Maak je eigen cv

Je eigen CV binnen 5 min. Vul de velden in en ontvang je gratis cv.

Direct CV maken

Wij zoeken voor jou!

Vul je gegevens in en ontvang wekelijks vacatures op maat.

Schrijf je nu in