Er zijn 3 (1 tot 3 getoond) vacatures gevonden

Middenbeemster
Metaalindustrie
27-12-2022

Mechatronica monteur

Heb je ervaring als mechatronica monteur en ben je op zoek naar een afwisselende functie in de metaalindustrie?  Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever een middelgroot bedrijf en toeleverancier gespecialiseerd in fijnmechanica, verspaning, assemblage en engineering zijn wij op zoek naar een ervaren mechatronica monteur! Heb je ervaring met het assembleren van samenstellingen en het afregelen van machines? Lees dan snel verder!


Bekijk deze vacature
Middenbeemster
Metaalindustrie
20-12-2022

CNC Draaier

Heb je ervaring als cnc draaier en ben je op zoek naar een afwisselende functie in de metaalindustrie? Wil je als cnc draaier werken bij een middelgroot bedrijf en toeleverancier gespecialiseerd in fijnmechanica, verspaning en assemblage? Dan zijn wij op zoek naar jou! Heb je ervaring als cnc draaier het programmeren van machines en het bedienen van machines? Lees dan snel verder!Bekijk deze vacature
Middenbeemster
Metaalindustrie
20-12-2022

CNC Frezer

Ben je een ervaren cnc frezer en ben je op zoek naar een afwisselende functie in de metaalindustrie? Wij zijn per direct op zoek voor onze opdrachtgever een middelgroot bedrijf gespecialiseerd in fijnmechanica, verspaning en assemblage naar een ervaren cnc frezer! Heb je ervaring als cnc frezer met het programmeren en bedienen van machines? Lees dan snel verder!

Bekijk deze vacature

Maak je eigen cv

Je eigen CV binnen 5 min. Vul de velden in en ontvang je gratis cv.

Direct CV maken

Wij zoeken voor jou!

Vul je gegevens in en ontvang wekelijks vacatures op maat.

Schrijf je nu in