Er zijn 5 (1 tot 5 getoond) vacatures gevonden

Middenmeer
27-02-2024

Sloper

Ben jij een sloper? En zoek jij een nieuwe uitdaging! Wij zijn gevestigd in Middenmeer en zijn actief door heel Noord-Holland. Heb jij interesse? Lees dan snel verder!

Bekijk deze vacature
Middenmeer
Industrie
22-02-2024

CNC Operator

Voor ons bedrijf zijn wij op zoek naar een CNC Operator. Heb je ervaring of wil je het vak graag leren? Ben je op zoek naar een uitdagende baan met uitzicht op een vast dienstverband? Lees dan snel verder!

Bekijk deze vacature
Middenmeer
Metaalindustrie
22-02-2024

Constructiebankwerker/Lasser

Heb je ervaring als Constructiebankwerker/Lasser en ben je op zoek naar een afwisselende functie in de metaalindustrie? Voor ons bedrijf gespecialiseerd in de metaalindustrie zijn wij op zoek naar een constructiebankwerker/lasser! Heb je ervaring als constructiebankwerker met het maken van staalconstructies? Lees dan snel verder!

Bekijk deze vacature
Middenmeer
Metaalindustrie
16-02-2024

Lasser

Wij zijn opzoek naar een ervaren en gemotiveerde lasser. Je kan zelfstandig te werk als lasser in een informeel bedrijf. Wij zijn opzoek naar een lasser in Middenmeer. Lijkt dit wat voor jou? Lees dan snel verder!

Bekijk deze vacature
Middenmeer
Metaalindustrie
29-01-2024

Lasser

Heb je ervaring als Lasser (gecertificeerd) en ben je op zoek naar een afwisselende functie in de metaalindustrie? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn een middelgroot constructie/reparatiebedrijf gespecialiseerd in de metaalindustrie. Heb je ervaring en werk je graag in de werkplaats en op locatie? Lees dan snel verder!

Bekijk deze vacature

Maak je eigen cv

Je eigen CV binnen 5 min. Vul de velden in en ontvang je gratis cv.

Direct CV maken

Wij zoeken voor jou!

Vul je gegevens in en ontvang wekelijks vacatures op maat.

Schrijf je nu in