Er zijn 4 (1 tot 4 getoond) vacatures gevonden

Mijdrecht
Elektrotechniek
11-04-2024

Werkvoorbereider

Ben jij een organisatietalent met technisch inzicht? Heb je ervaring als werkvoorbereider en ben je op zoek naar een uitdagende functie? Dan is deze vacature iets voor jou! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde Werkvoorbereider voor ons team in Mijdrecht te versterken. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het plannen, coördineren en voorbereiden van diverse projecten. Lees snel verder voor meer informatie!

Bekijk deze vacature
Mijdrecht
Automotive
10-04-2024

Eerste automonteur

Ben jij een ervaren en gedreven automonteur die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Heb je passie voor auto's en vind je het leuk om te sleutelen aan diverse merken en modellen? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Wij zijn op zoek naar een eerste automonteur om ons team in Mijdrecht te versterken.

Bekijk deze vacature
Mijdrecht
Automotive
29-02-2024

Chef werkplaats

Ben jij een ervaren en gemotiveerde professional in de automotive industrie? Zoek je een dynamische omgeving waar jouw leiderschapsvaardigheden volledig tot hun recht kunnen komen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk deze vacature
Mijdrecht
Metaalindustrie
20-02-2024

CNC draaier

Wij zijn op zoek naar een ervaren CNC draaier die zelfstandig kan programmeren. ​Ben jij een CNC draaier die houdt van het uitdagende klein-serie werk? Werk je graag met kleine tot middelgrote werkstukken? En wil je werken in een snelgroeiende start-up dat wordt ondersteund door een gevestigd moederbedrijf? Dan is deze vacature voor jou!

Bekijk deze vacature

Maak je eigen cv

Je eigen CV binnen 5 min. Vul de velden in en ontvang je gratis cv.

Direct CV maken

Wij zoeken voor jou!

Vul je gegevens in en ontvang wekelijks vacatures op maat.

Schrijf je nu in