Er zijn 4 (1 tot 4 getoond) vacatures gevonden

Mijdrecht
Overig
09-08-2023

Werkvoorbereider

Ben jij een organisatietalent met technisch inzicht? Heb je ervaring als werkvoorbereider en ben je op zoek naar een uitdagende functie? Dan is deze vacature iets voor jou! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde Werkvoorbereider voor ons team in Mijdrecht te versterken. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het plannen, coördineren en voorbereiden van diverse projecten. Lees snel verder voor meer informatie!

Bekijk deze vacature
Mijdrecht
Automotive
05-07-2023

Eerste automonteur

Ben jij een ervaren en gedreven automonteur die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Heb je passie voor auto's en vind je het leuk om te sleutelen aan diverse merken en modellen? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Wij zijn op zoek naar een eerste automonteur om ons team in Mijdrecht te versterken.

Bekijk deze vacature
Mijdrecht
27-10-2022

Verkoper automotive

Jij krijgt afspraken, je collega´s de administratie. Je maakt de verwachtingen van de klant meer dan waar en verrast ze met je creatieve suggesties! Je zorgt dat de klanten van nu, ook in de toekomst klant blijven. Is dit de uitdaging die je voor ogen hebt? Ben jij commercieel en klantgericht en beschik jij over recente werkervaring en kennis binnen de automotive?  Lees dan snel verder!

Bekijk deze vacature
Mijdrecht
Automotive
08-07-2021

1ste autotechnicus

Ben je een creatieve, analytische en problemen oplossende en gediplomeerd 1ste of 2de autotechnicus.. Wil je een salaris verdienen tussen de €2700,- en de €3500,- bruto per maand obv 40 uur per week. En zou je graag een vast contract willen!!!Bekijk deze vacature

Maak je eigen cv

Je eigen CV binnen 5 min. Vul de velden in en ontvang je gratis cv.

Direct CV maken

Wij zoeken voor jou!

Vul je gegevens in en ontvang wekelijks vacatures op maat.

Schrijf je nu in