Er zijn 5 (1 tot 5 getoond) vacatures gevonden

Naarden
GWW
06-09-2023

Laagspanningsmonteur

Ben jij een ervaren Laagspanningsmonteur met een passie voor elektrische installaties? Zoek je een nieuwe uitdaging waarin je jouw vaardigheden kunt inzetten en verder ontwikkelen? Dan nodigen wij jou uit om te solliciteren voor de functie van Laagspanningsmonteur bij ons bedrijf in Naarden. In deze rol krijg je de kans om te werken aan diverse projecten en bij te dragen aan de groei van onze organisatie.

Bekijk deze vacature
Naarden
Bouw
26-07-2023

Projecteider

Ben jij een enthousiaste en gedreven projectleider met ruime ervaring in de bouwsector? Heb je bewezen expertise in het succesvol leiden van bouwprojecten? Dan hebben we een boeiende kans voor jou in Naarden! Wij zijn momenteel actief op zoek naar een getalenteerde projectleider bouw om ons team te versterken. Ben jij gepassioneerd over de bouw en klaar voor een nieuwe uitdaging? Dan is deze vacature op jouw lijf geschreven!

Bekijk deze vacature
Naarden
Bouw
26-07-2023

Calculator

Zoek je een ervaren calculator met een liefde voor de bouwsector? Ben je nauwkeurig en heb je oog voor detail bij het maken van kostenramingen? Dan hebben we een boeiende functie voor jou! We zoeken een calculator voor onze bouworganisatie in Naarden. In deze rol krijg je de verantwoordelijkheid voor het opstellen van begrotingen en het uitvoeren van kostenanalyses voor diverse bouwprojecten.


Bekijk deze vacature
Naarden
Bouw
04-07-2023

Uitvoerder

Ben jij een ervaren en gedreven professional in de bouwsector? Heb je uitstekende leiderschapskwaliteiten en een passie voor het realiseren van bouwprojecten van hoge kwaliteit? Dan hebben wij de perfecte uitdaging voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Uitvoerder Bouw om ons team in Naarden te versterken. Als Uitvoerder Bouw speel je een cruciale rol bij het succesvol realiseren van diverse bouwprojecten.

Bekijk deze vacature
Naarden
26-05-2023

Laagspanningsmonteur

We zijn opzoek naar iemand voor de functie Laagspanningsmonteur. Ben jij geïnteresseerd? Lees dan snel verder!

Bekijk deze vacature

Maak je eigen cv

Je eigen CV binnen 5 min. Vul de velden in en ontvang je gratis cv.

Direct CV maken

Wij zoeken voor jou!

Vul je gegevens in en ontvang wekelijks vacatures op maat.

Schrijf je nu in