Er zijn 5 (1 tot 5 getoond) vacatures gevonden

Nieuw-Vennep
Installatietechniek
09-08-2023

Service coördinator

Ben jij een organisatorisch talent met een passie voor klimaattechniek? Wil je een cruciale rol spelen in het coördineren van serviceactiviteiten en bijdragen aan duurzame oplossingen? Dan hebben wij dé uitdaging voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gedreven Service Coördinator Klimaattechniek om ons team te versterken.

Bekijk deze vacature
Nieuw-Vennep
Commercieel
09-08-2023

Sales Engineer

Ben jij een gedreven Sales Engineer met een passie voor klimaattechniek? Heb je een bewezen staat van dienst in het adviseren en verkopen van technische oplossingen op maat? Dan is deze kans in Nieuw-Vennep iets voor jou! We zijn op zoek naar een enthousiaste en resultaatgerichte Sales Engineer die ons team komt versterken.

Bekijk deze vacature
Nieuw-Vennep
Installatietechniek
09-08-2023

Koelmonteur Installatietechniek

Ben jij een ervaren Koelmonteur met passie voor installatietechniek? Wil jij deel uitmaken van een dynamisch team en werken aan uitdagende projecten? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde Koelmonteur om ons team in Nieuw-Vennep te versterken.

Bekijk deze vacature
Nieuw-Vennep
Installatietechniek
09-08-2023

Werkvoorbereider

Ben jij een gedreven professional met een passie voor klimaattechniek? Wil je deel uitmaken van een dynamisch team dat zich inzet voor duurzame oplossingen? Dan is deze vacature voor Werkvoorbereider Klimaattechniek in Nieuw-Vennep iets voor jou! In deze rol krijg je de kans om je technische expertise te combineren met organisatorisch talent en een scherp oog voor detail.

Bekijk deze vacature
Nieuw-Vennep
Installatietechniek
05-07-2023

werkvoorbereider/ projectleider

Ben jij een gedreven professional op zoek naar een uitdagende functie als Werkvoorbereider/Projectleider? Dan is dit jouw kans! Wij zijn momenteel op zoek naar een gemotiveerde kandidaat die ons team in Nieuw-Vennep komt versterken. Als Werkvoorbereider/Projectleider speel je een cruciale rol in het succesvol realiseren van projecten binnen onze organisatie.

Bekijk deze vacature

Maak je eigen cv

Je eigen CV binnen 5 min. Vul de velden in en ontvang je gratis cv.

Direct CV maken

Wij zoeken voor jou!

Vul je gegevens in en ontvang wekelijks vacatures op maat.

Schrijf je nu in