Er zijn 23 (1 tot 10 getoond) vacatures gevonden

Oosterhout
Industrie
14-09-2023

Matrijzensteller/monteur spuitgieten

We zoeken een ervaren Matrijzensteller/Monteur Spuitgieten om ons team te versterken. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het inrichten, kalibreren en onderhouden van spuitgietmatrijzen.

Bekijk deze vacature
Oosterhout
Industrie
13-09-2023

Proces operator

Op dit moment zijn we op zoek naar een enthousiaste teamgenoot voor een van onze productieteams in een zeer gespecialiseerde technologische werkomgeving.

Bekijk deze vacature
Oosterhout
Industrie
03-08-2023

Projectleider

Als projectleider draag jij de verantwoordelijkheid voor het leiden en beheren van projecten binnen ons bedrijf. Je werkt nauw samen met diverse afdelingen en belanghebbenden om de doelstellingen van het project te bereiken en deadlines te halen. Met een scherp oog voor kwaliteit ben je in staat om het team te motiveren en te begeleiden.

Ben jij degene die het voortouw neemt en ons naar nieuwe hoogten leidt?


Bekijk deze vacature
Oosterhout
Industrie
02-08-2023

Productiemedewerker nieuwe buizenfabriek

Welkom bij onze vacature voor productiemedewerker in onze splinternieuwe buizenfabriek! Momenteel zoeken wij voor onze vestiging in Oosterhout een: initiatiefrijke collega (m/v) voor ons multifunctioneel buizenproductieteam. Als productiemedewerker speel je een essentiële rol in het productieproces van hoogwaardige buizen die worden gebruikt in diverse sectoren. Als jij op zoek bent naar een uitdagende functie waarin je je vaardigheden kunt aanscherpen en een bijdrage kunt leveren aan de ontwikkeling van ons bedrijf, dan moedigen we je aan om verder te lezen en te ontdekken hoe je deel kunt uitmaken van ons dynamische team.

Bekijk deze vacature
Oosterhout
Industrie
02-08-2023

Allround productiemedewerker

Ben jij degene die enthousiast is om te werken bij een bijzonder familiebedrijf dat al meer dan 140 jaar bestaat en voortdurend in ontwikkeling is? Bij ons wordt persoonlijke groei en ontwikkeling aangemoedigd. Dit gebeurt in een professionele omgeving waar een ontspannen sfeer heerst en je kunt rekenen op geweldige collega's.


Bekijk deze vacature
Oosterhout
Industrie
28-07-2023

Technisch operations manager

Wij zijn op zoek naar een gedreven en betrouwbare professional die ons team gaat leiden en onze operationele processen naar nieuwe hoogtes kan brengen. Als Operations Manager speel je een cruciale rol in het stroomlijnen en optimaliseren van onze bedrijfsactiviteiten, met als doel efficiëntie te vergroten en onze klantenservice te verbeteren. Als jij het talent hebt om teams te inspireren, processen te beheren en resultaten te leveren, dan willen wij jou graag verwelkomen als een onmisbare schakel in ons groeiende bedrijf. Lees snel verder voor meer informatie.

Bekijk deze vacature
Oosterhout
Industrie
24-07-2023

Teamleider Productie

Heb jij de potentie om onze nieuwe Teamleider Productie te worden, iemand waar we op kunnen vertrouwen? Wacht dan niet langer en solliciteer nu!

Bekijk deze vacature
Oosterhout
Industrie
24-07-2023

Machine Operator

Voor ons productieteam zijn we op zoek naar een gemotiveerde collega die een dynamische technische werkomgeving ambiëren als Machine Operator. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder voor meer informatie.

Bekijk deze vacature
Oosterhout
Installatietechniek
24-07-2023

E-monteur / installatie verantwoordelijke

Momenteel zoeken wij voor onze vestiging in Oosterhout een: Elektrotechnisch monteur / Installatieverantwoordelijke. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil je in een leuk team komen te werken. Wacht dan niet te lang en solliciteer snel!

Bekijk deze vacature
Oosterhout
Industrie
21-07-2023

Projectleider

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor het leiden en managen van projecten binnen ons bedrijf. Je werkt nauw samen met verschillende afdelingen en stakeholders om projectdoelen te behalen en deadlines te halen. Je hebt een sterke focus op kwaliteit en bent in staat om een team te motiveren en aan te sturen.


Ben jij de kartrekker die ons verder brengt?


Bekijk deze vacature

Maak je eigen cv

Je eigen CV binnen 5 min. Vul de velden in en ontvang je gratis cv.

Direct CV maken

Wij zoeken voor jou!

Vul je gegevens in en ontvang wekelijks vacatures op maat.

Schrijf je nu in