Er zijn 11 (1 tot 10 getoond) vacatures gevonden

Opmeer
31-08-2023

Project Engineer

Ben jij op zoek naar een uitdagende rol als Project Engineer waarin jouw technische expertise en passie voor bouwprojecten tot uiting kunnen komen? Zoek niet verder! We hebben een boeiende kans voor jou om deel uit te maken van een dynamisch team dat zich richt op het verwezenlijken van indrukwekkende projecten. Lees snel verder en ontdek hoe jouw vaardigheden en waarden perfect passen bij de werkcultuur van deze toonaangevende organisatie.

Bekijk deze vacature
Opmeer
Bouw
31-08-2023

Calculator

Ben je een cijfergenie met een passie voor het bijdragen aan indrukwekkende projecten? Zoek niet verder! We hebben een opwindende kans voor jou om deel uit te maken van ons team als Calculator. Lees verder om te ontdekken hoe jouw vaardigheden en enthousiasme perfect passen bij onze organisatie die gespecialiseerd is in hoogwaardige bouwprojecten.

Bekijk deze vacature
Opmeer
25-08-2023

Fitter

Ben jij een Fitter en op zoek naar een nieuwe uitdaging bij een toonaangevend bedrijf in de regio? Lees dan snel verder! 

Bekijk deze vacature
Opmeer
Industrie
17-08-2023

Productie medewerker

Verlang jij ook naar werkdagen die voorbij vliegen? Naar een stimulerende werkomgeving met uitdagend werk en inspirerende collega's? Een plek waar jouw mening wordt gewaardeerd en je de kans krijgt om te groeien? Dan is deze functie wellicht interessant voor jou!


Bekijk deze vacature
Opmeer
Industrie
11-08-2023

Technische Dienst Medewerker

Ben jij in staat om alle machines te doorzien en te onderhouden? En heb jij passie voor het vak? Voor onze organisatie in Opmeer zijn wij op zoek naar een enthousiaste Technische Dienst Medewerker! Word jij al enthousiast? Reageer dan snel!

Bekijk deze vacature
Opmeer
Industrie
11-08-2023

Koelmonteur

Ben jij opzoek naar een uitdagende baan in de koeltechniek? Wij zoeken voor onze organisatie in Opmeer een koelmonteur! Interesse gewekt? Lees dan snel verder!

Bekijk deze vacature
Opmeer
Metaalindustrie
27-07-2023

Voorman Lasser

Wij zijn op zijn naar een ervaren lasser met leiderschapskwaliteiten die de volgende stap wilt maken! Ben jij dit? Lees dan snel verder! 

Bekijk deze vacature
Opmeer
Metaalindustrie
27-07-2023

Monteur buitendienst

Heb jij passie voor techniek en een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Ben jij een ervaren lasser en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging in je carrière? Zoek niet verder! Onze opdrachtgever is op zoek naar een Monteur buitendienst binnen de Sierhekwerken.

Bekijk deze vacature
Opmeer
Bouw
13-07-2023

Monteur buitendienst

Ben jij iemand die ervaring heeft in het installeren van verschillende systeemwanden (klimaat)plafonds, interieurbouw en complete interieurrealisatie. Voor onze opdrachtgever zijn wij opzoek naar een monteur buitendienst bij een interessante en groeiend bedrijf. interesse? Lees snel verder. 

Bekijk deze vacature
Opmeer
Bouw
05-07-2023

Werkplaatstimmerman

Bij onze toonaangevende opdrachtgever, marktleider in de productie en montage van systeemwanden, (klimaat)plafonds en interieurbouw, is er een geweldige kans ontstaan om als werkplaatstimmerman deel uit te maken van hun team. We zijn op zoek naar een enthousiaste en vakbekwame timmerman die graag meewerkt aan bijzondere projecten, zoals de renovatie van gerenommeerde locaties. 

Bekijk deze vacature

Maak je eigen cv

Je eigen CV binnen 5 min. Vul de velden in en ontvang je gratis cv.

Direct CV maken

Wij zoeken voor jou!

Vul je gegevens in en ontvang wekelijks vacatures op maat.

Schrijf je nu in