Er zijn 5 (1 tot 5 getoond) vacatures gevonden

Pijnacker
Industrie
22-09-2023

Technisch Chauffeur

Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een ervaren Technisch Chauffeur. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil je werken binnen de transportbranche? Lees dan snel verder!

Bekijk deze vacature
Pijnacker
Industrie
10-01-2023

Containerchauffeur (dagdienst)

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als containerchauffeur? Dan zoeken wij jou! Wij zijn een groeiend transportbedrijf dat al ruim 70 jaar bestaat en op zoek is naar gemotiveerde en ervaren chauffeurs om ons team te versterken. Geïnteresseerd? Lees dan snel verder!

Bekijk deze vacature
Pijnacker
Industrie
10-01-2023

Loodsmedewerker

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en hardwerkende loods medewerker die ons team wil versterken met zijn/haar passie en inzet en graag mee wil groeien in onze groeiende onderneming. Voel jij je hierop aangesproken? Lees dan gerust verder.

Bekijk deze vacature
Pijnacker
Industrie
10-01-2023

Koppelchauffeur (avonddienst)

Wij zijn op zoek naar een ervaren koppelchauffeur die verantwoordelijk is voor het veilig en efficiënt vervoeren van goederen over de weg. Geïnteresseerd? Lees dan gerust verder.

Bekijk deze vacature
Pijnacker
Automotive
19-05-2022

Bedrijfswageninrichter

Wij zijn op zoek naar een (leerling) bedrijfswageninrichter. Ben jij iemand die heel geordend te werk gaat, dan is dit zeker iets voor jouw. Lees snel verder!

Bekijk deze vacature

Maak je eigen cv

Je eigen CV binnen 5 min. Vul de velden in en ontvang je gratis cv.

Direct CV maken

Wij zoeken voor jou!

Vul je gegevens in en ontvang wekelijks vacatures op maat.

Schrijf je nu in