Er zijn 5 (1 tot 5 getoond) vacatures gevonden

Rhoon
Installatietechniek
18-09-2023

CV Monteur

Wij zijn op zoek naar een ervaren CV monteur voor onze organisatie. Als CV monteur ben je verantwoordelijk voor het installeren, onderhouden en repareren van cv-installaties. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder.

Bekijk deze vacature
Rhoon
15-05-2022

Servicemonteur

Wij zijn op zoek naar een ervaren servicemonteur die ons team wil en kan versterken. We zijn een bedrijf dat zich bezighoudt met service-, onderhoud-, renovatie- en nieuwbouwwerkzaamheden voor vastgoedeigenaren en beheerders. Ben jij of ken jij iemand die graag aan de slag gaat, al zijn ervaringen kan delen met een jongere generatie en ook in een leuk team wil werken? Dan zijn wij op zoek naar jou. Lees hieronder gauw verder!

Bekijk deze vacature
Rhoon
20-04-2022

Werkvoorbereider

Wij zijn op zoek naar een vakbekwame werkvoorbereider die ons team wil en kan versterken. We zijn een bedrijf dat zich bezighoudt met service-, onderhoud-, renovatie- en nieuwbouwwerkzaamheden voor vastgoedeigenaren en beheerders. Ben jij of ken jij iemand die graag met zijn handen werkt, alles goed op een rijtje heeft en ook in een leuk team wil werken? Dan zijn wij op zoek naar jou. Lees hieronder gauw verder!


Bekijk deze vacature
Rhoon
20-04-2022

Dakdekker

Wij zijn op zoek naar een allround dakdekker die ons team wil en kan versterken. We zijn een bedrijf dat zich bezighoudt met service-, onderhoud-, renovatie- en nieuwbouwwerkzaamheden voor vastgoedeigenaren en beheerders. Ben jij of ken jij iemand die graag met zijn handen werkt, geen hoogtevrees heeft en ook in een leuk team wil werken? Dan zijn wij op zoek naar jou. Lees hieronder gauw verder!


Bekijk deze vacature
Rhoon
17-01-2022

Service Coördinator

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een ervaren service coördinator. Iemand met twee rechterhanden die weet wat hij aan het doen is. Wil jij werken (met een hoop leuke collega's) aan de mooiste projecten in de regio van Rotterdam? Lees dan gauw verder.

Bekijk deze vacature

Maak je eigen cv

Je eigen CV binnen 5 min. Vul de velden in en ontvang je gratis cv.

Direct CV maken

Wij zoeken voor jou!

Vul je gegevens in en ontvang wekelijks vacatures op maat.

Schrijf je nu in