Er zijn 4 (1 tot 4 getoond) vacatures gevonden

Rhoon
Installatietechniek
27-03-2024

Allround Loodgieter

Wij zijn op zoek naar een Allround Loodgieter. Heb jij ervaring binnen de loodgieterij en ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Dan is dit wellicht de vacature voor jou. Lees snel verder voor meer informatie!

Bekijk deze vacature
Rhoon
Installatietechniek
12-03-2024

Service/ onderhoudsmonteur

Wij zijn op zoek naar een ervaren service/ onderhoudsmonteur. Als servicemonteur ben je bezig met het onderhoud van de verschillende installaties die wij hebben aangelegd bij onze klanten. Ben jij technisch goed onderlegd en heb jij ervaring met het onderhouden van CV ketels, ventilatieboxen, airco’s en warmtepompen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Geïnteresseerd? Lees snel verder!


Bekijk deze vacature
Rhoon
Installatietechniek
11-03-2024

Werkvoorbereider

Onze organisatie is op zoek naar een werkvoorbereider. Ben jij op zoek naar een afwisselende baan en ga jij goed om met veel verantwoordelijkheden? Dan gaan wij graag met jou op gesprek! Lees snel verder om meer over deze functie te weten te komen. 

Bekijk deze vacature
Rhoon
Installatietechniek
29-01-2024

CV Monteur

Wij zijn op zoek naar een ervaren CV monteur voor onze organisatie. Als CV monteur ben je verantwoordelijk voor het installeren, onderhouden en repareren van cv-installaties. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder.

Bekijk deze vacature

Maak je eigen cv

Je eigen CV binnen 5 min. Vul de velden in en ontvang je gratis cv.

Direct CV maken

Wij zoeken voor jou!

Vul je gegevens in en ontvang wekelijks vacatures op maat.

Schrijf je nu in