Er zijn 146 (1 tot 10 getoond) vacatures gevonden

Rotterdam
GWW
11-04-2024

Assistent Vacuüm Wagen

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde Assistent Vacuüm Wagen om ons team in Rotterdam te versterken. Als jij op zoek bent naar een uitdagende functie waarbij je krupruimtes in, kelders in en bovengronds werkt, dan is dit de perfecte kans voor jou om deel uit te maken van ons team.

Bekijk deze vacature
Rotterdam
Bouw
09-04-2024

Voorman isolatie

Wij zijn op zoek naar een Voorman Isolatie. Bewaar jij gemakkelijk het overzicht en ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zou dit zomaar de vacature voor jou kunnen zijn. Lees snel verder voor meer informatie! 

Bekijk deze vacature
Rotterdam
Dakdekker
09-04-2024

Dakdekker

Ben jij op zoek naar een baan waarbij je letterlijk en figuurlijk het dak eraf kunt werken? Dan hebben wij dé perfecte vacature voor jou! Voor ons dynamische bedrijf in Rotterdam zijn wij op zoek naar een gemotiveerde Dakdekker die met zijn of haar skills de hoogste toppen wil bereiken. Lees snel verder en ontdek de mogelijkheden!

Bekijk deze vacature
Rotterdam
Bouw
08-04-2024

Allround Timmerman

Wij zijn op zoek naar een Allround Timmerman. Heb jij ervaring met timmer werkzaamheden en ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Dan is dit wellicht de vacature voor jou! Lees snel verder voor meer informatie. 

Bekijk deze vacature
Rotterdam
Installatietechniek
04-04-2024

Loodgieter

Wij zijn per direct op zoek naar een loodgieter in de regio van Rotterdam. Weet jij van aanpakken en ben jij iemand die iedere opdracht vol enthousiasme oppakt? Dan ben je bij het juiste adres! Lees snel verder.

Bekijk deze vacature
Rotterdam
GWW
28-03-2024

Servicemonteurs rioleringen

Hou jij van nieuwe uitdagingen als servicemonteurs rioleringen? Vind je het leuk om als servicemonteur zelfstandig storingen te verhelpen? Dan ben je bij ons op het goede adres!

Bekijk deze vacature
Rotterdam
GWW
27-03-2024

Rioolmonteur

Ben jij een ervaren rioolmonteur en zoek je een nieuwe uitdaging in Rotterdam? Wil je deel uitmaken van een dynamisch team en een cruciale rol spelen in het oplossen van rioolproblemen? Dan is dit jouw kans! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde rioolmonteur om ons team in Rotterdam te versterken.

Bekijk deze vacature
Rotterdam
Elektrotechniek
25-03-2024

Elektromonteur

Wij zijn op zoek naar een Elektromonteur in Rotterdam die gepassioneerd is door installatie, onderhoud en reparatie van diverse elektrische systemen. Als Elektromonteur bij ons speel je een cruciale rol in het dagelijkse- en mutatieonderhoud van installaties. Ben jij klaar om jouw expertise in te zetten en ons team te versterken?

Bekijk deze vacature
Rotterdam
Installatietechniek
21-03-2024

Loodgieter

Voor één van onze opdrachtgevers in de regio Rotterdam zijn wij op zoek naar een loodgieter met ervaring in de renovatie! Vind je het leuk om in de particuliere markt werkzaam te zijn en ben je beschikbaar op korte termijn? Laat het ons dan weten!

Bekijk deze vacature
Rotterdam
Overig
20-03-2024

Administratief medewerker

Elk bedrijf heeft iemand nodig die alles goed op een rijtje kan zetten, daarom zijn wij op zoek naar iemand die goed weet om te gaan met administratieve werkzaamheden. Wij zijn opzoek naar een administratief medewerker met affiniteit voor de technische branche. Ben jij computervaardig en ben je geïnteresseerd? Lees dan snel verder!

Bekijk deze vacature

Maak je eigen cv

Je eigen CV binnen 5 min. Vul de velden in en ontvang je gratis cv.

Direct CV maken

Wij zoeken voor jou!

Vul je gegevens in en ontvang wekelijks vacatures op maat.

Schrijf je nu in