Er zijn 3 (1 tot 3 getoond) vacatures gevonden

's-Gravendeel
Industrie
15-08-2023

Mechanisch monteur

Bent je de mechanisch monteur die graag wilt werken binnen de glastuinbouw en industrie? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan wij zij op zoek naar jou! Lees snel verder voor meer informatie over deze vacature.

Bekijk deze vacature
's-Gravendeel
07-02-2022

Constructiebankwerker

Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een ervaren constructiebankwerker. Als constructiebankwerker houdt je je bezig met de verschillende laswerken die bij onze opdrachtgever voorkomen. Dit zijn vooral oplages met RVS en staal.

Je hebt al meerdere jaren ervaring en hebt aantoonbaar werk wat je aan ons kan laten zien. Lijkt dit je wat? Lees dan gauw verder!

Bekijk deze vacature
's-Gravendeel
07-02-2022

Monteur Binnen/Buitendienst

Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een ervaren monteur binnen- en buitendienst. Als monteur binnen- en buitendienst houdt je je bezig met de installatie van de verschillende installaties die wij hebben aangelegd bij onze klanten maar ook bij onze opdrachtgever op de zaak. Je hebt al meerdere jaren ervaring of je hebt een opleiding in de elektrotechnische richting afgerond. Lijkt dit je wat? Lees dan gauw verder!

Bekijk deze vacature

Maak je eigen cv

Je eigen CV binnen 5 min. Vul de velden in en ontvang je gratis cv.

Direct CV maken

Wij zoeken voor jou!

Vul je gegevens in en ontvang wekelijks vacatures op maat.

Schrijf je nu in