Er zijn 21 (1 tot 10 getoond) vacatures gevonden

's-Gravenhage
GWW
15-08-2023

Grondwerker

We zijn een bedrijf in de regio van Den Haag en zijn op zoek naar een leergierige grondwerker. Ben je op zoek naar een baan in de buitenlucht, heb je affiniteit voor het aanleggen van rioleringen en het bestraten van wegen? Dan drinken wij graag een kop koffie met jou. Lees snel verder voor meer informatie over deze vacature.

Bekijk deze vacature
's-Gravenhage
Automotive
15-08-2023

Eerste autotechnicus

Wil jij je technische vaardigheden inzetten in de bloeiende wereld van de automotive sector? Bij ons toonaangevende bedrijf zoeken wij een ervaren en bekwame Eerste Autotechnicus die verantwoordelijk is voor het uitvoeren van onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan diverse voertuigen. Lees verder voor meer informatie.

Bekijk deze vacature
's-Gravenhage
14-07-2023

Grondwerker

Voor ons bedrijf in de regio van Den Haag zijn wij op zoek naar een ervaren grondwerker. Vind je het leuk om met je handen te werken en ben je een échte Pietje Precies? Dan drinken wij graag een kop koffie met jou. Lees gauw verder als je meer over deze vacature te weten wil komen.


Bekijk deze vacature
's-Gravenhage
GWW
31-05-2023

Rioolmonteur

Wij zijn op zoek naar een ervaren en gemotiveerde rioolmonteur om ons team te versterken. Als rioolmonteur ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van diverse werkzaamheden met betrekking tot rioleringssystemen. Je zult zowel zelfstandig als in teamverband werken om problemen met riolen op te sporen, te diagnosticeren en op te lossen.

Bekijk deze vacature
's-Gravenhage
GWW
02-05-2023

Ervaren Bosmaaier

We zijn een bedrijf in de regio van Den Haag en we zijn op zoek naar een hardwerkende ervaren bosmaaier. Ben je op zoek naar een baan in de buitenlucht, vind je het onderhoud van groen in openbare maar ook in privé natuurgebieden leuk? Dan drinken wij graag een kop koffie met jou. Lees snel verder als je meer over deze vacature te weten wil komen.


Bekijk deze vacature
's-Gravenhage
GWW
30-03-2023

Chauffeur Knijperauto

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en ervaren chauffeur voor onze knijperauto. In deze functie zal je verantwoordelijk zijn voor het vervoer van materialen naar verschillende bouwlocaties Lijkt dit iets voor jou? Scroll dan snel naar beneden!


Bekijk deze vacature
's-Gravenhage
GWW
30-03-2023

Hovenier

We zijn een bedrijf in de regio van Den Haag, de mooiste stad in Nederland, en we zijn op zoek naar een ervaren hovenier. Ben je op zoek naar een baan in de buitenlucht, heb je groene vingers en kan je er geen genoeg van krijgen om bezig te zijn met de natuur? Dan drinken wij graag een kop koffie met jou. Lees snel verder als je meer over deze vacature te weten wil komen.


Bekijk deze vacature
's-Gravenhage
GWW
30-03-2023

Rioolmonteur

We zijn een bedrijf in de regio van Den Haag en we zijn op zoek naar een rioolmonteur. Ben je op zoek naar een baan in de buitenlucht, heb je twee rechterhanden en weet je wel het een en ander over het aanleggen van rioleringen? Dan nodigen wij jou graag uit bij ons op de zaak. Lees snel verder als je meer over deze vacature te weten wil komen.Bekijk deze vacature
's-Gravenhage
GWW
30-03-2023

Groenvoorziener

We zijn een bedrijf in de regio van Den Haag en we zijn op zoek naar een ervaren groenvoorziener. Ben je op zoek naar een leuke uitdaging waar je veel afwisseling en elke dag weer een mooie uitdaging vindt? Dan drinken wij graag een kop koffie met jou. Lees gauw verder als je meer over deze vacature te weten wil komen.

Bekijk deze vacature
's-Gravenhage
Commercieel
29-03-2023

Consultant

Het team van Regiodienst is dagelijks bezig om hét nummer één recruitmentbureau in de Nederlandse technische branche te worden! Wij zorgen ervoor dat onze bestaande en nieuwe opdrachtgevers opnieuw voor ons blijven kiezen. Ter versterking van ons team in Delfgauw zijn we per direct op zoek naar dé consultant die deze uitdaging ziet, onmisbaar wordt en waarmee wij samen die nummer 1 positie gaan bereiken.

Bekijk deze vacature

Maak je eigen cv

Je eigen CV binnen 5 min. Vul de velden in en ontvang je gratis cv.

Direct CV maken

Wij zoeken voor jou!

Vul je gegevens in en ontvang wekelijks vacatures op maat.

Schrijf je nu in