Er zijn 12 (1 tot 10 getoond) vacatures gevonden

Schiedam
14-07-2023

Ervaren elektro- glasvezelmonteur

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bij ons maak je de volgende stap in je carrière!

Bekijk deze vacature
Schiedam
23-06-2023

Technician E&I

Ben jij een ervaren technician E&I en zoek jij een nieuwe uitdaging? Ben jij communicatief sterk, flexibel en kun je snel schakelen. En zie jij in alles een uitdaging? Dan is deze functie wat voor jou! Voor onze opdrachtgever in Schiedam zijn wij opzoek naar een ervarende technician E&I binnen de elektrotechniek. Heb jij interesse? Lees dan snel verder!

Bekijk deze vacature
Schiedam
Industrie
23-06-2023

Engineer E&I

Ben jij een ervaren engineer E&I en zoek jij een nieuwe uitdaging? Ben jij communicatief sterk, flexibel en kun je snel schakelen.. En zie jij in alles een uitdaging? Dan is deze functie wat voor jou! Voor onze opdrachtgever in Schiedam zijn wij opzoek naar een ervarende Engineer E&I binnen de elektrotechniek. Heb jij interesse? Lees dan snel verder!

Bekijk deze vacature
Schiedam
Elektrotechniek
27-12-2022

Elektromonteur/Startende glasvezel

Kan jij jezelf omschrijven als een echte elektromonteur en ben jij hier ervaren in? Dan is deze vacature iets voor jou! Bij ons bedrijf ga je aan de slag met de meest uitdagende maar ook leuke opdrachten binnen de glasvezel.

Bekijk deze vacature
Schiedam
GWW
18-08-2022

Leerling rioleringsmonteur

Wij zijn opzoek naar een Leerling Rioleringsmonteur! Ben je handig, heb je technische affiniteit, werk je graag buiten en ben je in het bezit van een rijbewijs B en eigen vervoer? Solliciteer dan direct!

Bekijk deze vacature
Schiedam
Metaalindustrie
19-05-2022

Projectleider/Tekenaar staalbouw

Ben jij een geboren leider, creatief aangelegd en echte out of the box denker. Lees dan snel verder!

Bekijk deze vacature
Schiedam
14-02-2022

Schilder

Voor ons bedrijf in de regio van Rotterdam zijn wij op zoek naar een ervaren schilder. We zoeken iemand die weet hoe die klussen moet aanpakken en dit samen met een vaste partner in crime gaat doen. Dus heb jij een vaste hand, heb je ervaring in de branche en wil je samen met een goede vriend of collega mooie projecten gaan afronden? Dan drinken wij graag een kop koffie met jou. Lees gauw verder als je geïnteresseerd bent.

Bekijk deze vacature
Schiedam
14-02-2022

Telematica Leidinggevende

We zijn voor ons mooie bedrijf in de regio van Rotterdam op zoek naar een ervaren monteur binnen de telematica. Door de vele jaren ervaring kan je ook leerling monteurs bij de hand nemen om zo jouw kennis over te dragen aan een nieuwe generatie monteurs. Lijkt dit je wat? Lees dan gauw verder!


Bekijk deze vacature
Schiedam
10-02-2022

Junior werkvoorbereider

Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een Junior werkvoorbereider. Als Junior werkvoorbereider houdt je je bezig met de planningen maken voor de verschillende projecten van de opdrachtgever. Wil jij samen met een werkvoorbereider de voorbereidingen treffen voor het voorbereiden van de verschillende projecten? Lees dan gauw verder!

Bekijk deze vacature
Schiedam
07-02-2022

Plaatwerker

Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een ervaren plaatwerker. Je gaat je bezighouden met het snijden, lassen en kanten van de verschillende soorten metalen. Voor deze functie heb je al meerdere jaren ervaring of je hebt een opleiding in dezelfde richting afgerond. Lijkt dit je wat? Le dan gauw verder!

Bekijk deze vacature

Maak je eigen cv

Je eigen CV binnen 5 min. Vul de velden in en ontvang je gratis cv.

Direct CV maken

Wij zoeken voor jou!

Vul je gegevens in en ontvang wekelijks vacatures op maat.

Schrijf je nu in