Er zijn 5 (1 tot 5 getoond) vacatures gevonden

Schijndel
Metaalindustrie
28-03-2023

projectleider metaal

Wij zijn een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in metaalbewerking en -productie. We zijn op zoek naar een ervaren en gepassioneerde projectleider om ons team te versterken en onze groeiende activiteiten te ondersteunen.

Bekijk deze vacature
Schijndel
Metaalindustrie
28-03-2023

lasser

Wij zijn een dynamisch en groeiend bedrijf gespecialiseerd in metaalbewerking en -productie. Ons team bestaat uit enthousiaste en gedreven vakmensen die zich elke dag inzetten om hoogwaardige producten te leveren. We zijn op zoek naar een ervaren lasser met een goed gevoel voor humor om ons team te versterken.

Bekijk deze vacature
Schijndel
28-03-2023

Slijpers

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde slijper binnen de metaalindustrie om ons team te versterken. Als slijper ben je verantwoordelijk voor het slijpen, polijsten en afwerken van metalen onderdelen, zoals onderdelen van machines en constructies.

Bekijk deze vacature
Schijndel
Metaalindustrie
28-03-2023

chef werkplaats

Wij zijn een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in metaalbewerking en -productie. We zijn op zoek naar een ervaren en gepassioneerde chef werkplaats om ons team te versterken en onze groeiende activiteiten te ondersteunen.

Bekijk deze vacature
Schijndel
Bouw
01-03-2023

Metselaar

Ben jij goed in metselen en lijmen? Ben je een ervaren specialist in het vak of net begonnen? Heb je passie voor het vak en ben je gedreven om je werk goed af te leveren? Dan ben jij de persoon die wij zoeken. Lees snel verder en solliciteer vandaag nog!

Bekijk deze vacature

Maak je eigen cv

Je eigen CV binnen 5 min. Vul de velden in en ontvang je gratis cv.

Direct CV maken

Wij zoeken voor jou!

Vul je gegevens in en ontvang wekelijks vacatures op maat.

Schrijf je nu in