Er zijn 3 (1 tot 3 getoond) vacatures gevonden

Sevenum
Industrie
24-04-2024

Maintenance Monteur (dagdienst)

Onze machines moeten perfect op elkaar afgestemd zijn, als een goed geoliede machine. Dit betekent dat we ze nauwlettend in de gaten houden om storingen geen enkele kans te geven. Jij bent altijd twee stappen vooruit en past je moeiteloos aan bij veranderingen. Dankzij jou blijft onze productie continu draaien, 24/7. Heb jij de skills die we zoeken?

Bekijk deze vacature
Sevenum
24-04-2024

Procesmanager Supply Chain

Als Supply Chain Proces Manager leid je het efficiënt organiseren van processen. Je bent flexibel en communiceert duidelijk, waardoor je snel kunt aanpassen aan veranderingen. Je draagt bij aan een optimale samenwerking met klanten, waardoor we dagelijks verse producten kunnen leveren aan supermarkten en restaurantketens in heel Europa. Ben jij klaar voor de uitdaging van SuperVers?

Bekijk deze vacature
Sevenum
Industrie
16-04-2024

Shift monteur

Geen productie zonder machines! Als er zich een technische storing voordoet, ben jij direct paraat met je gereedschapskoffer om het probleem op te lossen. Op piekmomenten behoud jij je kalmte en gedij je goed in een dynamische omgeving. Dankzij jou worden alle storingen snel en effici├źnt verholpen. Heb jij de skills die ons bedrijf nodig heeft?

Bekijk deze vacature

Maak je eigen cv

Je eigen CV binnen 5 min. Vul de velden in en ontvang je gratis cv.

Direct CV maken

Wij zoeken voor jou!

Vul je gegevens in en ontvang wekelijks vacatures op maat.

Schrijf je nu in