Er zijn 5 (1 tot 5 getoond) vacatures gevonden

Uden
GWW
13-09-2023

Grondwerker

Wij zijn op zoek naar een ervaren grondwerker die ons team komt versterken. Heb je ervaring met diverse graaf- en grondwerkzaamheden? Wil je graag werken op verschillende locaties? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Bekijk deze vacature
Uden
Metaalindustrie
28-07-2023

CNC draaier

Wij zijn een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in metaalbewerking en -productie. We zijn op zoek naar een ervaren en gemotiveerde CNC draaier om ons team te versterken en onze groeiende activiteiten te ondersteunen. lijkt dit jou een mooie uitdaging solliciteer vandaag nog!

Bekijk deze vacature
Uden
14-04-2023

CBW/Tig lasser

Voor onze opdrachtgever in de industrie zijn wij op zoek naar een ervaren CBW/Lasser. Als CBW/Lasser ben je verantwoordelijk voor het lassen van onderdelen en constructies van verschillende materialen binnen de industriële sector. Je werkt samen met de productieafdeling en rapporteert aan de Productieleider.

Bekijk deze vacature
Uden
28-03-2023

CNC frezer

Wij zijn een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in metaalbewerking en -productie. We zijn op zoek naar een ervaren en gemotiveerde CNC frezer om ons team te versterken en onze groeiende activiteiten te ondersteunen.

Bekijk deze vacature
Uden
Elektrotechniek
23-03-2023

Monteur beveiligingstechniek

Wij zijn op zoek naar een ervaren en gemotiveerde Monteur Beveiligingstechniek om ons team te versterken. Als Monteur Beveiligingstechniek ben je verantwoordelijk voor het installeren en onderhouden van beveiligingssystemen bij onze klanten.

Bekijk deze vacature

Maak je eigen cv

Je eigen CV binnen 5 min. Vul de velden in en ontvang je gratis cv.

Direct CV maken

Wij zoeken voor jou!

Vul je gegevens in en ontvang wekelijks vacatures op maat.

Schrijf je nu in