Er zijn 11 (1 tot 10 getoond) vacatures gevonden

Uitgeest
Elektrotechniek
23-08-2023

Leerling-monteur Elektrotechniek

Ben je gefascineerd door elektrotechniek en ben je klaar om je passie om te zetten in een veelbelovende carrière? Als jij enthousiast bent, leergierig en een gepassioneerde techneut, dan biedt dit toonaangevende technische bedrijf een unieke kans als Leerling-monteur Elektrotechniek. Lees verder om te ontdekken hoe je kunt leren, groeien en bijdragen aan innovatieve projecten binnen een dynamische organisatie.

Bekijk deze vacature
Uitgeest
Elektrotechniek
11-08-2023

Servicetechnicus Elektrotechniek

Wij zijn op zoek naar een Servicetechnicus Elektrotechniek! Spreekt dit jou aan? Ben je gemotiveerd en leergierig? Solliciteer dan nu direct!

Bekijk deze vacature
Uitgeest
01-05-2023

Monteur Tandwielkasten.

Heb jij twee rechter handen en ga je graag gestructureerd te werk binnen een specialistisch bedrijf? Lees dan verder! 

Bekijk deze vacature
Uitgeest
14-03-2023

Monteur Pompen

Heb jij ervaring met pomptechnieken en wil jij werken binnen een mooi én bewegende organisatie waar ze koude biertjes, borrels, gezelligheid en een veilige en gezellige werkomgeving bieden?

Bekijk deze vacature
Uitgeest
03-03-2023

Conventioneel Draaier.

Ben je opzoek naar een leuke nieuwe uitdaging, binnen een schone werkplek, een groeiende organisatie, leuke collega's en dat zónder seriematig werk. 

Bekijk deze vacature
Uitgeest
16-01-2023

Tekenaar/Werkvoorbereider

Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een Tekenaar/Werkvoorbereider. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Tekenaar/Werkvoorbereider?! Reageer dan snel!

Bekijk deze vacature
Uitgeest
28-10-2022

Projectleider Infra

Wij zoeken een Projectleider, een gedreven, ondernemende professional die houdt van complexe technische uitdagingen en niet bang is om een beetje te pionieren. Zie jij jezelf terug in deze functie? Lees dan snel verder!

Bekijk deze vacature
Uitgeest
08-09-2022

Calculator

Zoek jij een nieuwe uitdaging in de rol van Calculator? Voor een mooi bouwbedrijf in Uitgeest zoeken wij nog een enthousiaste calculator!

Bekijk deze vacature
Uitgeest
08-07-2022

Zonnepanelen monteur

Steek je graag de handen uit de mouwen en heb je geen hoogtevrees! Lees dan verder, dit is de nieuwe uitdaging voor jou. 

Bekijk deze vacature
Uitgeest
18-01-2022

Service Monteur

Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een ervaren servicemonteur. Als servicemonteur houdt je je bezig met het onderhoud van de verschillende installaties die wij hebben aangelegd bij onze klanten. Je hebt al meerdere jaren ervaring of je hebt een opleiding in dezelfde richting afgerond. Lijkt dit je wat? Lees dan gauw verder!

Bekijk deze vacature

Maak je eigen cv

Je eigen CV binnen 5 min. Vul de velden in en ontvang je gratis cv.

Direct CV maken

Wij zoeken voor jou!

Vul je gegevens in en ontvang wekelijks vacatures op maat.

Schrijf je nu in