Er zijn 4 (1 tot 4 getoond) vacatures gevonden

Velsen
GWW
14-12-2022

werkvoorbereider

Heb je ervaring als werkvoorbereider en ben je op zoek naar een zelfstandige en afwisselende functie? Ben je niet bang om in voorkomende gevallen ook de functie van projectleider op je te nemen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wil je werken bij een middelgroot bedrijf gespecialiseerd in de grond,- weg en waterbouw, groenvoorziening en rioolservice? Lees dan snel verder!

Bekijk deze vacature
Velsen
Metaalindustrie
24-11-2022

Allround constructiebankwerker/lasser

Heb je ervaring als allround constructiebankwerker/lasser en ben je op zoek naar een afwisselende en uitdagende functie in de metaalindustrie? Wil je als allround constructiebankwerker/lasser aan het werk  bij een middelgroot constructiebedrijf gespecialiseerd in machinebouw, leidingwerk en consuctriewerk? Heb je als allround constructiebankwerker/lasser ervaring met het vervaardigen van constructies, het samenbouwen van onderdelen en het uitvoeren van laswerkzaamheden? Lees dan snel verder!

Bekijk deze vacature
Velsen
Industrie
24-11-2022

Zelfstandig monteur machinebouw

Heb je ervaring als zelfstandig monteur machinebouw en ben je servicegericht en heb je ervaring met het aansturen van een team? Wil je als zelfstandig monteur machinebouw aan het werk bij een middelgroot constructiebedrijf gespecialiseerd in machinebouw, leidingwerk en constructiewerk? Heb je als zelfstandig monteur machinebouw ervaring met het monteren en demonteren van constructies, leidingwerk, machine onderdelen, machines en installaties, het uitvoeren van laswerkzaamheden en werk je graag op verschillende locaties? Lees dan snel verder!

Bekijk deze vacature
Velsen
Metaalindustrie
24-11-2022

Pijpfitter/lasser

Heb je ervaring als pijpfitter/lasser en werk je graag in een afwisselende en uitdagende functie? Wil je als pijpfitter/lasser aan het werk bij een middelgroot constructiebedrijf gespecialiseerd in de machinebouw, leidingwerk en constructiewerk? Heb je ervaring als pijpfitter/lasser met het inmeten, fitten, bouwen en monteren van leidingwerk en werk jij graag in de werkplaats en op verschillende locaties? Lees dan snel verder!

Bekijk deze vacature

Maak je eigen cv

Je eigen CV binnen 5 min. Vul de velden in en ontvang je gratis cv.

Direct CV maken

Wij zoeken voor jou!

Vul je gegevens in en ontvang wekelijks vacatures op maat.

Schrijf je nu in