Er zijn 4 (1 tot 4 getoond) vacatures gevonden

Vught
Overig
23-06-2023

Vrachtwagen chauffeur

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde vrachtwagen chauffeur om ons team te versterken. Als chauffeur rijd je op een 660PK elektrische Volvo truck.

Kan je niet wachten om te beginnen, solliciteer dan snel! 

Bekijk deze vacature
Vught
Automotive
03-04-2023

Bedrijfwagen monteur

Wij zijn op zoek naar een ervaren bedrijfswagen monteur om ons team te versterken. Als bedrijfswagen monteur ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van ons gehele wagenpark, dat bestaat uit trucks, bulkopleggers, compressoren, trailers met hydraulische kranen, hijsmiddelen en meer. Je voert vrijwel alle reparatie- en onderhoudswerkzaamheden uit in eigen beheer.

Bekijk deze vacature
Vught
Automotive
03-04-2023

Leerling monteur

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde leerling monteur om ons team te versterken bij ons transportbedrijf. Als leerling monteur word je opgeleid tot volwaardig monteur en leer je alles over het onderhoud en reparatie van vrachtwagens, trailers en andere transportvoertuigen.

Bekijk deze vacature
Vught
Overig
03-04-2023

Vrachtwagen chauffeur

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde vrachtwagen chauffeur om ons team te versterken bij ons transportbedrijf. Als chauffeur rijd je op een 660PK elektrische Volvo truck.

Bekijk deze vacature

Maak je eigen cv

Je eigen CV binnen 5 min. Vul de velden in en ontvang je gratis cv.

Direct CV maken

Wij zoeken voor jou!

Vul je gegevens in en ontvang wekelijks vacatures op maat.

Schrijf je nu in