Er zijn 3 (1 tot 3 getoond) vacatures gevonden

Weert
21-07-2023

Servicemonteur

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en deskundige Servicemonteur Elektrotechniek om ons team te versterken. Als Servicemonteur Elektrotechniek ben je verantwoordelijk voor het onderhouden, repareren en oplossen van storingen aan diverse elektrische installaties bij onze klanten. lijkt dit jou een leuke uitdaging solliciteer dan vandaag nog!

Bekijk deze vacature
Weert
Elektrotechniek
18-07-2023

Elektromonteur woningbouw

Wij zijn op zoek naar een ervaren Elektromonteur Woningbouw om ons team te versterken. Als Elektromonteur Woningbouw ben je verantwoordelijk voor het installeren, onderhouden en repareren van elektrische systemen in woningen en appartementen. Je werkt vooral binnen de woningbouw en je bent in staat om zelfstandig te werken en in teamverband. lijkt dit jou nou een mooie uitdaging solliciteer vandaag nog!

Bekijk deze vacature
Weert
Elektrotechniek
23-03-2023

Elektromonteur utiliteitsbouw

Wij zijn op zoek naar een ervaren Elektromonteur Utiliteitsbouw met minimaal 2 jaar ervaring. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het aanleggen en onderhouden van elektrotechnische installaties in utiliteitsgebouwen. lijkt dit jou een leuke uitdaging solliciteer vandaag nog!

Bekijk deze vacature

Maak je eigen cv

Je eigen CV binnen 5 min. Vul de velden in en ontvang je gratis cv.

Direct CV maken

Wij zoeken voor jou!

Vul je gegevens in en ontvang wekelijks vacatures op maat.

Schrijf je nu in