Er zijn 62 (1 tot 10 getoond) vacatures gevonden

Zaandam
GWW
20-09-2023

Rioolmonteur

Ben je een ervaren rioolmonteur en zoek je een uitdagende functie in de grond-, weg- en waterbouw? Wij zijn op zoek naar een ervaren rioolmonteur met een MBO niveau 2 diploma en enkele jaren ervaring in grond-, weg- en waterbouw. Lees snel verder!

Bekijk deze vacature
Zaandam
Industrie
19-09-2023

Allround Monteur Industrie

Heb je ervaring als allround monteur in de industrie en ben je op zoek naar een uitdaging in de industrie? Zoek je afwisseling in je werk, een aantrekkelijk salaris en volop doorgroeimogelijkheden? Lees dan snel verder, want we hebben een geweldige kans voor jou!

Bekijk deze vacature
Zaandam
Elektrotechniek
08-09-2023

Ervaren Service Technicus

Bij ons is er een functie vrij gekomen als Ervaren Service Technicus! Ben jij die professional met expertise in industriële installaties en elektrotechniek? Ben jij enthousiast en flexibel? Dan zoeken wij jou!

Bekijk deze vacature
Zaandam
Automotive
06-09-2023

Werkplaatschef

Ben jij een ervaren professional in de automotive industrie met een passie voor trucks? Heb je sterke leiderschapsvaardigheden en een bewezen staat van dienst in het effectief aansturen van een team? Droom jij van een baan met veel verantwoordelijkheden waarin jij de schakel bent tussen de werkplaats en de receptie? Dan is deze uitdagende functie als Werkplaatschef iets voor jou!

Bekijk deze vacature
Zaandam
Elektrotechniek
23-08-2023

Eerste elektromonteur utiliteit

Heb je ervaring als eerste elektromonteur utiliteit en ben je op zoek naar een uitdagende functie in de elektrotechniek? Voor onze opdrachtgever een middelgroot familiebedrijf en een elektrotechnisch installatiebedrijf gespecialiseerd in de elektrotechniek zijn wij op zoek naar een eerste elektromonteur utiliteit! Heb je ervaring als eerste elektromonteur utiliteit met het onderhouden van elektrotechnische installaties? Lees dan snel verder!

Bekijk deze vacature
Zaandam
Elektrotechniek
23-08-2023

Elektromonteur

Ben je een ervaren elektromonteur en ben je op zoek naar een uitdaging in de elektrotechniek? Wij zijn op zoek naar een ervaren elektromonteur met ervaring met het installeren van elektrotechnische installaties en het verhelpen van storingen! Heb je een MBO niveau 2 diploma en enkele jaren ervaring in elektrotechniek? Lees dan snel verder!


Bekijk deze vacature
Zaandam
Elektrotechniek
23-08-2023

Beveiligingsmonteur

Als beveiligingsmonteur ben je continue op pad en werkt alleen of samen met collega's op locaties. Dagelijks bezoek je klanten en voer je de ingeplande werkzaamheden uit. Heb je ervaring als beveiligingsmonteur en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging waarbij je jezelf verder kan ontwikkelen? Wij zijn voor een organisatie een familiebedrijf en middelgroot elektrotechnische installatiebedrijf op zoek naar een beveiligingsmonteur! Heb je ervaring als beveiligingsmonteur? Lees dan snel verder!

Bekijk deze vacature
Zaandam
Elektrotechniek
23-08-2023

Zonnepanelenmonteur

Heb je ervaring als zonnepanelenmonteur en ben je op zoek naar een uitdaging in de elektrotechniek? Wij zijn voor onze opdrachtgever een middelgroot elektrotechnisch installatiebedrijf op zoek naar een zonnepanelenmonteur! Heb je ervaring als zonnepanelenmonteur met het installeren van zonnepanelen en het aansluiten van omvormers? Lees dan snel verder!

Bekijk deze vacature
Zaandam
Elektrotechniek
23-08-2023

Servicemonteur Elektrotechniek

Heb je ervaring als servicemonteur binnen de elektrotechniek en ben je op zoek naar een mooie uitdaging waarbij je ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen? Wil je een belangrijke rol spelen binnen ons bedrijf en zoek je variatie in je werk? Lees dan snel verder!

Bekijk deze vacature
Zaandam
Elektrotechniek
23-08-2023

Eerste elektromonteur woningbouw

Heb je ervaring als eerste elektromonteur woningbouw en ben je op zoek naar een afwisselende functie de elektrotechniek? Voor onze opdrachtgever een middelgroot familiebedrijf en een elektrotechnisch installatiebedrijf gespecialiseerd in de elektrotechniek zijn wij op zoek naar een eerste elektromonteur woningbouw! Heb je ervaring als eerste elektromonteur woningbouw met het onderhouden van elektrotechnische installaties en het uitvoeren van controles? Lees dan snel verder!


Bekijk deze vacature

Maak je eigen cv

Je eigen CV binnen 5 min. Vul de velden in en ontvang je gratis cv.

Direct CV maken

Wij zoeken voor jou!

Vul je gegevens in en ontvang wekelijks vacatures op maat.

Schrijf je nu in