Er zijn 4 (1 tot 4 getoond) vacatures gevonden

Zuid-Holland
Industrie
19-03-2024

WTB Monteur

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde, ervaren of leerling WTB monteur. Wij zijn een smeertechniek bedrijf met meerdere vestigingen, voor functie werk je tussen Zuid-Holland en Noord-Brabant.

Bekijk deze vacature
Zuid-Holland
Dakdekker
20-02-2024

Voorman Dakdekker

Wij zijn op zoek naar een gedreven Voorman Dakdekker om ons team in Zuid-Holland te versterken. Als Voorman Dakdekker ben je een essentiële schakel in ons familiebedrijf, dat al meer dan 60 jaar toonaangevend is in de Nederlandse dakbedekkingsindustrie. Ben jij klaar om je leiderschapsvaardigheden te tonen en bij te dragen aan onze missie van kwaliteit, betrouwbaarheid en vakmanschap?

Bekijk deze vacature
Zuid-Holland
Dakdekker
20-02-2024

Dakdekker

Wij zijn op zoek naar een ervaren Dakdekker om ons team in Zuid-Holland te versterken. Als toonaangevend bedrijf in de dakbedekkingsindustrie streven wij naar uitmuntendheid in alles wat we doen. Als jij gepassioneerd bent over hoogwaardig vakmanschap en een positieve impact wilt hebben op projecten in Zuid-Holland en omgeving, dan willen we graag van je horen!

Bekijk deze vacature
Zuid-Holland
Dakdekker
20-02-2024

Leerling Dakdekker

Ben jij een gemotiveerde en leergierige kandidaat die ons team van dakdekkers wil versterken? Als leerling dakdekker krijg je bij ons de kans om alle aspecten van het vak te leren en jezelf te ontwikkelen tot een ervaren professional. Als jij klaar bent voor een leerzame uitdaging, aarzel dan niet en neem direct contact met ons op!

Bekijk deze vacature

Maak je eigen cv

Je eigen CV binnen 5 min. Vul de velden in en ontvang je gratis cv.

Direct CV maken

Wij zoeken voor jou!

Vul je gegevens in en ontvang wekelijks vacatures op maat.

Schrijf je nu in