Er zijn 21 (1 tot 10 getoond) vacatures gevonden

Zwaag
Elektrotechniek
23-08-2023

Elektromonteur

Ben jij een ervaren elektromonteur die op zoek is naar een dynamische en uitdagende werkomgeving? Wil je jouw vaardigheden inzetten voor diverse projecten en heb je een voorliefde voor zelfstandig werken met verantwoordelijkheid? Dit is jouw kans om deel uit te maken van een enthousiast team bij een groeiend elektrotechnisch bedrijf dat hoogwaardige oplossingen biedt op het gebied van elektrische installaties.

Bekijk deze vacature
Zwaag
Industrie
06-07-2023

CNC/ Conventioneel draaier

Ben jij een ervaren CNC/ Conventioneel Draaier? En heb jij de juiste technisch inzicht en weet jij hoe je de programma's zelf aanmaakt? Dan is dit jouw nieuwe baan! Interesse? Lees dan snel verder!

Bekijk deze vacature
Zwaag
24-03-2023

Machine operator / Frezer

Ben je opzoek naar een leuke functie als Machine operator / Frezer binnen een groeiend en dynamische omgeving, dan is dit het voor jou! 

Bekijk deze vacature
Zwaag
Bouw
24-02-2023

Loodgieter

Heb je ervaring als loodgieter en ben je op zoek naar een afwisselende functie?  Voor onze opdrachtgever een middelgroot bedrijf en een allround bouw en installatiebedrijf zijn wij op zoek naar ervaren loodgieter! Heb je ervaring als loodgieter met verschillende renovatieprojecten en onderhoudsprojecten? Lees dan snel verder!


Bekijk deze vacature
Zwaag
Bouw
24-02-2023

Allround Timmerman

Heb je ervaring als allround timmerman en ben je op zoek naar een uitdagende functie in de bouw? Voor onze opdrachtgever een middelgroot bedrijf en een allround bouw en installatiebedrijf gespecialiseerd in de bouw zijn wij op zoek naar een allround timmerman! Heb je ervaring als allround timmerman in de particulierensector en utiliteit? Lees dan snel verder!

Bekijk deze vacature
Zwaag
Bouw
22-02-2023

Schilder

Heb je ervaring als schilder en ben je op zoek naar een afwisselende functie in de bouw?  Voor onze opdrachtgever een middelgroot bedrijf en een allround bouw en installatiebedrijf zijn wij op zoek naar een schilder! Heb je ervaring als schilder met het uitvoeren van schilderwerkzaamheden en met verschillende nieuwbouw, renovatieprojecten en onderhoudsprojecten?  Lees dan snel verder!

Bekijk deze vacature
Zwaag
Bouw
22-02-2023

Timmerman mutatie

Ben je een ervaren timmerman en ben je op zoek naar een uitdagende functie in de bouw? Dan zijn wij op zoek naar jou!  Voor onze opdrachtgever een middelgroot bedrijf en een allround bouw en installatiebedrijf zijn wij op zoek naar een timmerman mutatie! Heb je ervaring als timmerman mutatie met het uitvoeren van timmerwerkzaamheden en dagelijks onderhoud en mutatiewerkzaamheden? Lees dan snel verder!

Bekijk deze vacature
Zwaag
Bouw
22-02-2023

Uitvoerder

Heb je ervaring als uitvoerder en werk je graag met verschillende nieuwbouw, renovatieprojecten en onderhoudsprojecten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever een middelgroot bedrijf en een allround bouw en installatiebedrijf zijn wij op zoek naar een uitvoerder Heb je ervaring als uitvoerder met het uitvoeren van dagelijks onderhoud, renovatie en mutatie werkzaamheden? Lees dan snel verder!

Bekijk deze vacature
Zwaag
Bouw
21-02-2023

Timmerman

Heb je ervaring als timmerman en ben je op zoek naar een afwisselende functie in de bouw? Voor onze opdrachtgever een middelgroot bedrijf en een allround bouw en installatiebedrijf gespecialiseerd in de bouw zijn wij op zoek naar een timmerman! Heb je ervaring als timmerman met het uitvoeren van timmerwerkzaamheden in de particulierensector? Lees dan snel verder!

Bekijk deze vacature
Zwaag
Bouw
21-02-2023

Timmerman

Heb je ervaring als timmerman onderhoud en ben je op zoek naar een uitdagende functie in de bouw? Voor onze opdrachtgever een middelgroot bedrijf en een allround bouw en installatiebedrijf zijn wij op zoek naar een timmerman onderhoud! Heb je ervaring als timmerman onderhoud met het uitvoeren van dagelijks onderhoud, renovatie en mutatie werkzaamheden? Lees dan snel verder!

Bekijk deze vacature

Maak je eigen cv

Je eigen CV binnen 5 min. Vul de velden in en ontvang je gratis cv.

Direct CV maken

Wij zoeken voor jou!

Vul je gegevens in en ontvang wekelijks vacatures op maat.

Schrijf je nu in