Er zijn 25 (1 tot 10 getoond) vacatures gevonden

Amsterdam
Bouw
27-09-2023

Timmerman

Wij zijn een bedrijf in Amsterdam en zijn momenteel op zoek naar een ervaren timmerman. De taken omvatten het professioneel installeren van wanden, plafonds en vloeren in zowel utiliteitsbouw, woningbouw als de particuliere sector. Als jij beschikt over een geldig VCA-certificaat, een rijbewijs en de vastberadenheid om succesvol te zijn in deze rol, nodigen wij je van harte uit om direct te solliciteren!

Bekijk deze vacature
Beverwijk
Elektrotechniek
14-09-2023

Elektromonteur

Ben jij een ervaren elektromonteur op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je deel uitmaken van een erkend installatiebedrijf met een rijke geschiedenis in de elektrotechniek? Dan is dit jouw kans! Lees snel verder!

Bekijk deze vacature
Zaandam
Bouw
16-08-2023

Timmerman houtrot/renovatie

Ben jij een ervaren Timmerman? Heb jij ervaring met houtrot? En versta jij echt je vak? Dan zoeken wij jou!

Bekijk deze vacature
Houten
Installatietechniek
09-08-2023

Loodgieter

Ben jij een ervaren loodgieter met een passie voor het oplossen van uitdagende technische vraagstukken? Wil jij deel uitmaken van een dynamisch team dat hoogwaardige loodgietersdiensten levert aan klanten in Houten en omgeving? Dan is dit jouw kans om bij ons te komen werken!

Bekijk deze vacature
Utrecht
Bouw
04-08-2023

Tegelzetter

Wij zijn per direct op zoek naar een tegelzetter in de regio Utrecht. Weet jij van aanpakken en ben jij iemand die iedere opdracht vol enthousiasme oppakt? Dan ben je bij het juiste adres! Lees snel verder.

Bekijk deze vacature
Utrecht
Bouw
03-08-2023

Timmerman

Ben jij een ervaren timmerman die op zoek is naar een uitdagende functie in Utrecht? Wil jij je vakmanschap inzetten bij een groeiende organisatie met een sterke reputatie? Dan is dit jouw kans! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde timmerman die klaar is voor een nieuwe uitdaging en wil werken aan interessante projecten in en rondom Utrecht.

Bekijk deze vacature
Naarden
Bouw
26-07-2023

Projecteider

Ben jij een enthousiaste en gedreven projectleider met ruime ervaring in de bouwsector? Heb je bewezen expertise in het succesvol leiden van bouwprojecten? Dan hebben we een boeiende kans voor jou in Naarden! Wij zijn momenteel actief op zoek naar een getalenteerde projectleider bouw om ons team te versterken. Ben jij gepassioneerd over de bouw en klaar voor een nieuwe uitdaging? Dan is deze vacature op jouw lijf geschreven!

Bekijk deze vacature
Naarden
Bouw
26-07-2023

Calculator

Zoek je een ervaren calculator met een liefde voor de bouwsector? Ben je nauwkeurig en heb je oog voor detail bij het maken van kostenramingen? Dan hebben we een boeiende functie voor jou! We zoeken een calculator voor onze bouworganisatie in Naarden. In deze rol krijg je de verantwoordelijkheid voor het opstellen van begrotingen en het uitvoeren van kostenanalyses voor diverse bouwprojecten.


Bekijk deze vacature
Naarden
Bouw
04-07-2023

Uitvoerder

Ben jij een ervaren en gedreven professional in de bouwsector? Heb je uitstekende leiderschapskwaliteiten en een passie voor het realiseren van bouwprojecten van hoge kwaliteit? Dan hebben wij de perfecte uitdaging voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Uitvoerder Bouw om ons team in Naarden te versterken. Als Uitvoerder Bouw speel je een cruciale rol bij het succesvol realiseren van diverse bouwprojecten.

Bekijk deze vacature
Aalsmeer
Bouw
23-05-2023

Allround Timmerman

Wij zijn op zoek naar een ervaren Timmerman. Wil jij werken aan vooruitstrevende nieuwbouw en renovatie projecten? Lees dan snel verder en hopelijk word jij onze nieuwe collega!

Bekijk deze vacature

Maak je eigen cv

Je eigen CV binnen 5 min. Vul de velden in en ontvang je gratis cv.

Direct CV maken

Wij zoeken voor jou!

Vul je gegevens in en ontvang wekelijks vacatures op maat.

Schrijf je nu in