Er zijn 5 (1 tot 5 getoond) vacatures gevonden

Utrecht
Bouw
10-04-2024

Timmerman

Ben jij een ervaren timmerman die op zoek is naar een uitdagende functie in Utrecht? Wil jij je vakmanschap inzetten bij een groeiende organisatie met een sterke reputatie? Dan is dit jouw kans! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde timmerman die klaar is voor een nieuwe uitdaging en wil werken aan interessante projecten in en rondom Utrecht.

Bekijk deze vacature
Naarden
Bouw
09-04-2024

Uitvoerder

Ben jij een ervaren en gedreven professional in de bouwsector? Heb je uitstekende leiderschapskwaliteiten en een passie voor het realiseren van bouwprojecten van hoge kwaliteit? Dan hebben wij de perfecte uitdaging voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Uitvoerder Bouw om ons team in Naarden te versterken. Als Uitvoerder Bouw speel je een cruciale rol bij het succesvol realiseren van diverse bouwprojecten.

Bekijk deze vacature
Berghem
Bouw
20-03-2024

Schilder

Ben jij een ervaren schilder met een passie voor de bouwsector? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou!

Bekijk deze vacature
Rotterdam
Bouw
12-02-2024

Timmerman

Wij zijn op zoek naar een ervaren Timmerman. Heb jij planmatig inzicht en ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder, dit is namelijk wellicht wel de vacature voor jou!

Bekijk deze vacature
Beverwijk
Elektrotechniek
29-01-2024

Elektromonteur

Ben jij een ervaren elektromonteur op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je deel uitmaken van een erkend installatiebedrijf met een rijke geschiedenis in de elektrotechniek? Dan is dit jouw kans! Lees snel verder!

Bekijk deze vacature

Maak je eigen cv

Je eigen CV binnen 5 min. Vul de velden in en ontvang je gratis cv.

Direct CV maken

Wij zoeken voor jou!

Vul je gegevens in en ontvang wekelijks vacatures op maat.

Schrijf je nu in